Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Bespaar gemiddeld € 500,- op kinderopvang bij Partou

Zoek je een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang voor je kind? Partou kinderopvang biedt je zoon of dochter een warme en liefdevolle omgeving met persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt, zich spelenderwijs ontwikkelt en plezier heeft met leeftijdgenootjes. We hebben diverse contracten die aansluiten bij de wensen van jou en je kind. Én omdat je werkgever een samenwerking heeft met Partou krijg je een jaar lang 5% korting. Hiermee bespaar je gemiddeld € 500.

Vind een Partou die bij jou past

Partou heeft 300 vestigingen door heel Nederland. Vind een Partou bij jou in de buurt, kom gezellig langs en maak kennis met onze deskundige en lieve medewerkers


5% korting op kinderopvang

De korting geldt voor kinderen die voor het eerst naar het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang van Partou gaan. De hoogte van de korting is onder meer afhankelijk van het uurtarief dat geldt voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang, het aantal dagen en weken dat je kind naar de kinderopvang gaat en het aantal kinderen. De kinderopvangtoeslag waar je eventueel recht op hebt, wordt hierin niet meegenomen. De hoogte van de toeslag is namelijk gebaseerd op de individuele gezinssituatie.


Voorwaarden bedrijfsregeling

Ja, neem contact met mij op voor een aanbod

(dd-mm-jjjj)