Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Bring a Friend

Ontvang €100,- bij het aanmelden van een nieuwe klant

Kent u een familielid of bekende die ook opvang zou willen afnemen bij Partou? Wanneer u als bestaande klant een nieuwe klant aanmeldt, ontvangt u maar liefst €100,- op uw rekening. 


Wanneer kan ik deelnemen aan de actie?

Voorwaarde voor het deelnemen aan de actie is dat de nieuwe klant nog niet staat ingeschreven bij Partou of nog niet op de wachtlijst staat. Daarnaast heeft de nieuwe klant In het verleden nog niet eerder opvang genoten bij Partou. De actie is alleen geldig voor het aanmelden van klanten bij vestigingen die hiervoor geselecteerd zijn door Partou. Lees voor de overige voorwaarden de algemene actievoorwaarden.

Hoe werkt het?

  • Uw relatie geeft direct bij aanmelding uw naam, adres en opvanglocatie door.
  • U ontvangt €100,- op uw rekening wanneer wij een getekend plaatsingscontract hebben ontvangen van uw relatie.
  • U ontvangt voor het aanmelden van een nieuwe klant met meerdere opvangcontracten eenmalig het bedrag van €100,-. U kunt maximaal €500,- ontvangen voor het aanmelden van nieuwe klanten.

Voor welke vestiging(en) geldt de actie?

Actieperiode 8 november t/m 15 december
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden