Wist je dat...

we werken met een themakalender?

We werken met een themakalender, gebaseerd op 1 thema per 2 maanden. Het team stelt deze kalender samen, maar de kinderen hebben ook inspraak. Per jaar wordt deze kalender opnieuw samengesteld en aan ouders ter inzage gelegd. Bij elk thema horen verschillende activiteiten en soms is er een goed doel aan verbonden.

we samenwerken met scholen?

We hebben een samenwerking met de scholen in hetzelfde pand en de bibliotheek.

we ook workshops geven?

Regelmatig nodigen we mensen uit die een workshop voor kinderen kunnen geven of een lezing kunnen geven over iets wat kinderen interesseert.

we aparte activiteiten hebben voor kinderen van 3 jaar en ouder? 

We hebben een atelier voor creatieve activiteiten voor 3-plussers, die net even niet in de groep kunnen plaatsvinden. Fijn om af en toe iets met leeftijdsgenootjes te doen als voorbereiding op de basisschool!

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden