Wist u dat...

we veel feesten?

We hebben het jaarlijkse bso-factorfeest of playbackfeest voor ouders, verzorgd door en met optredens van kinderen.

we meedoen aan de Avond4daagse in het dorp?

we ook workshops geven?

Regelmatig nodigen we mensen uit die een workshop voor kinderen kunnen geven of een lezing kunnen geven over iets wat kinderen interesseert.

kinderen bij ons van elkaar kunnen leren? 

We hebben verticale groepen van 0 tot 4 jaar, waarin alle ontwikkelingsaspecten aan bod komen en kinderen van elkaar leren. Als je zelf de jongste thuis bent, ben je bij ons soms de oudste en heb je toch contact met baby’s.

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden