Wist u dat...

we kamperen in de zomervakantie?

We gaan kamperen tijdens de zomervakantie. Elk jaar verplaatsen we onze activiteiten naar een camping in de buurt. We staan daar 2 weken, alleen overdag. De kinderen kunnen daar op de dagen die ze normaal ook komen gebracht en gehaald worden en spelen en allerlei activiteiten doen. We hebben een campingveld voor onszelf en plaatsen daar 1 of 2 tenten. Verder zorgen we voor wat tafels en banken om aan te eten, te drinken en aan tafel te knutselen. Op de camping is een zwembad, waar kinderen met diploma en onder begeleiding van een medewerker gebruik van kunnen maken. Of we doen mee met de activiteiten die op de camping aangeboden worden. Dit zijn elk jaar weer heerlijke ontspannen weken waar kinderen en pedagogisch medewerkers naar uitzien.

we samenwerken met scholen?

We hebben een samenwerking met de scholen in hetzelfde pand en de bibliotheek.

we veel feesten?

We hebben het jaarlijkse bso-factorfeest of playbackfeest voor ouders, verzorgd door en met optredens van kinderen.

we meedoen aan de Avond4daagse in het dorp?

kinderen bij ons van elkaar kunnen leren? 

We hebben verticale groepen van 0 tot 4 jaar, waarin alle ontwikkelingsaspecten aan bod komen en kinderen van elkaar leren. Als je zelf de jongste thuis bent, ben je bij ons soms de oudste en heb je toch contact met baby’s.

het handig is dat we in een multifunctioneel pand zitten? 

We zitten in een multifunctioneel pand, waar ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen op één plek. De opvang, opvoeding en verzorging kan van 7 uur ‘s ochtends tot half 7 ‘s avonds geregeld worden in hetzelfde pand. En u kunt gemakkelijk tussendoor of na sluitingstijd ook nog even naar de bieb.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden