Wist u dat...

we een kinderkeuken hebben?

Iedere week koken of bakken we in de groep of in de kinderkeuken. De kinderen bepalen wat we gaan maken, samen doen we boodschappen of de bestelling en het gekozen gerecht wordt gemaakt. En daarna lekker samen opgegeten! Van al deze recepten en voorbereidingen van kinderen worden foto s gemaakt en ook eenmalig een kookboek.

we een atelier hebben?

Hier wordt getimmerd, gezaagd, gesoldeerd of gegraveerd. We noemen dat Technisch koken. Ook wordt hier geverfd, geknutseld en andere creatieve activiteiten gedaan. De kinderen mogen per dag kiezen uit 3 of 4 activiteiten.

we aparte activiteiten hebben voor kinderen van 3 jaar en ouder? 

We hebben een atelier voor creatieve activiteiten voor 3-plussers, die net even niet in de groep kunnen plaatsvinden. Fijn om af en toe iets met leeftijdsgenootjes te doen als voorbereiding op de basisschool!

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

het handig is dat we in een multifunctioneel pand zitten? 

We zitten in een multifunctioneel pand, waar ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen op één plek. De opvang, opvoeding en verzorging kan van 7 uur ‘s ochtends tot half 7 ‘s avonds geregeld worden in hetzelfde pand. En u kunt gemakkelijk tussendoor of na sluitingstijd ook nog even naar de bieb.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden