Wist u dat...

we een kinderkeuken hebben?

Iedere week koken of bakken we in de groep of in de kinderkeuken. De kinderen bepalen wat we gaan maken, samen doen we boodschappen of de bestelling en het gekozen gerecht wordt gemaakt. En daarna lekker samen opgegeten! Van al deze recepten en voorbereidingen van kinderen worden foto s gemaakt en ook eenmalig een kookboek.

we werken met een themakalender?

We werken met een themakalender, gebaseerd op 1 thema per 2 maanden. Het team stelt deze kalender samen, maar de kinderen hebben ook inspraak. Per jaar wordt deze kalender opnieuw samengesteld en aan ouders ter inzage gelegd. Bij elk thema horen verschillende activiteiten en soms is er een goed doel aan verbonden.

we samenwerken met scholen?

We hebben een samenwerking met de scholen in hetzelfde pand en de bibliotheek.

we meedoen aan de Avond4daagse in het dorp?

we ook workshops geven?

Regelmatig nodigen we mensen uit die een workshop voor kinderen kunnen geven of een lezing kunnen geven over iets wat kinderen interesseert.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden