Wist u dat...

we een kinderkeuken hebben?

Iedere week koken of bakken we in de groep of in de kinderkeuken. De kinderen bepalen wat we gaan maken, samen doen we boodschappen of de bestelling en het gekozen gerecht wordt gemaakt. En daarna lekker samen opgegeten! Van al deze recepten en voorbereidingen van kinderen worden foto s gemaakt en ook eenmalig een kookboek.

we een atelier hebben?

Hier wordt getimmerd, gezaagd, gesoldeerd of gegraveerd. We noemen dat Technisch koken. Ook wordt hier geverfd, geknutseld en andere creatieve activiteiten gedaan. De kinderen mogen per dag kiezen uit 3 of 4 activiteiten.

we veel feesten?

We hebben het jaarlijkse bso-factorfeest of playbackfeest voor ouders, verzorgd door en met optredens van kinderen.

kinderen bij ons van elkaar kunnen leren? 

We hebben verticale groepen van 0 tot 4 jaar, waarin alle ontwikkelingsaspecten aan bod komen en kinderen van elkaar leren. Als je zelf de jongste thuis bent, ben je bij ons soms de oudste en heb je toch contact met baby’s.

we aparte activiteiten hebben voor kinderen van 3 jaar en ouder? 

We hebben een atelier voor creatieve activiteiten voor 3-plussers, die net even niet in de groep kunnen plaatsvinden. Fijn om af en toe iets met leeftijdsgenootjes te doen als voorbereiding op de basisschool!

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden