Wist je dat...

we een kinderkeuken hebben?

Iedere week koken of bakken we in de groep of in de kinderkeuken. De kinderen bepalen wat we gaan maken, samen doen we boodschappen of de bestelling en het gekozen gerecht wordt gemaakt. En daarna lekker samen opgegeten! Van al deze recepten en voorbereidingen van kinderen worden foto s gemaakt en ook eenmalig een kookboek.

we samenwerken met scholen?

We hebben een samenwerking met de scholen in hetzelfde pand en de bibliotheek.

we veel feesten?

We hebben het jaarlijkse bso-factorfeest of playbackfeest voor ouders, verzorgd door en met optredens van kinderen.

kinderen bij ons van elkaar kunnen leren? 

We hebben verticale groepen van 0 tot 4 jaar, waarin alle ontwikkelingsaspecten aan bod komen en kinderen van elkaar leren. Als je zelf de jongste thuis bent, ben je bij ons soms de oudste en heb je toch contact met baby’s.

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden