Wist u dat...

we een atelier hebben?

Hier wordt getimmerd, gezaagd, gesoldeerd of gegraveerd. We noemen dat Technisch koken. Ook wordt hier geverfd, geknutseld en andere creatieve activiteiten gedaan. De kinderen mogen per dag kiezen uit 3 of 4 activiteiten.

we kamperen in de zomervakantie?

We gaan kamperen tijdens de zomervakantie. Elk jaar verplaatsen we onze activiteiten naar een camping in de buurt. We staan daar 2 weken, alleen overdag. De kinderen kunnen daar op de dagen die ze normaal ook komen gebracht en gehaald worden en spelen en allerlei activiteiten doen. We hebben een campingveld voor onszelf en plaatsen daar 1 of 2 tenten. Verder zorgen we voor wat tafels en banken om aan te eten, te drinken en aan tafel te knutselen. Op de camping is een zwembad, waar kinderen met diploma en onder begeleiding van een medewerker gebruik van kunnen maken. Of we doen mee met de activiteiten die op de camping aangeboden worden. Dit zijn elk jaar weer heerlijke ontspannen weken waar kinderen en pedagogisch medewerkers naar uitzien.

we werken met een themakalender?

We werken met een themakalender, gebaseerd op 1 thema per 2 maanden. Het team stelt deze kalender samen, maar de kinderen hebben ook inspraak. Per jaar wordt deze kalender opnieuw samengesteld en aan ouders ter inzage gelegd. Bij elk thema horen verschillende activiteiten en soms is er een goed doel aan verbonden.

we samenwerken met scholen?

We hebben een samenwerking met de scholen in hetzelfde pand en de bibliotheek.

we aparte activiteiten hebben voor kinderen van 3 jaar en ouder? 

We hebben een atelier voor creatieve activiteiten voor 3-plussers, die net even niet in de groep kunnen plaatsvinden. Fijn om af en toe iets met leeftijdsgenootjes te doen als voorbereiding op de basisschool!

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden