Wist u dat...

we kamperen in de zomervakantie?

We gaan kamperen tijdens de zomervakantie. Elk jaar verplaatsen we onze activiteiten naar een camping in de buurt. We staan daar 2 weken, alleen overdag. De kinderen kunnen daar op de dagen die ze normaal ook komen gebracht en gehaald worden en spelen en allerlei activiteiten doen. We hebben een campingveld voor onszelf en plaatsen daar 1 of 2 tenten. Verder zorgen we voor wat tafels en banken om aan te eten, te drinken en aan tafel te knutselen. Op de camping is een zwembad, waar kinderen met diploma en onder begeleiding van een medewerker gebruik van kunnen maken. Of we doen mee met de activiteiten die op de camping aangeboden worden. Dit zijn elk jaar weer heerlijke ontspannen weken waar kinderen en pedagogisch medewerkers naar uitzien.

we werken met een themakalender?

We werken met een themakalender, gebaseerd op 1 thema per 2 maanden. Het team stelt deze kalender samen, maar de kinderen hebben ook inspraak. Per jaar wordt deze kalender opnieuw samengesteld en aan ouders ter inzage gelegd. Bij elk thema horen verschillende activiteiten en soms is er een goed doel aan verbonden.

we veel feesten?

We hebben het jaarlijkse bso-factorfeest of playbackfeest voor ouders, verzorgd door en met optredens van kinderen.

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

het handig is dat we in een multifunctioneel pand zitten? 

We zitten in een multifunctioneel pand, waar ouders van kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen op één plek. De opvang, opvoeding en verzorging kan van 7 uur ‘s ochtends tot half 7 ‘s avonds geregeld worden in hetzelfde pand. En u kunt gemakkelijk tussendoor of na sluitingstijd ook nog even naar de bieb.

alle leeftijden elkaar hier ontmoeten? 

Als kinderdagverblijf zitten we in een pand voor jong en ouder. Alle leeftijden ontmoeten elkaar. De peutertjes en de biljarters, de schoolkinderen en het zangkoor. Jonge en oudere opvoeders. Noem maar op!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden