Wist je dat...

we een kinderkeuken hebben?

Iedere week koken of bakken we in de groep of in de kinderkeuken. De kinderen bepalen wat we gaan maken, samen doen we boodschappen of de bestelling en het gekozen gerecht wordt gemaakt. En daarna lekker samen opgegeten! Van al deze recepten en voorbereidingen van kinderen worden foto s gemaakt en ook eenmalig een kookboek.

we een atelier hebben?

Hier wordt getimmerd, gezaagd, gesoldeerd of gegraveerd. We noemen dat Technisch koken. Ook wordt hier geverfd, geknutseld en andere creatieve activiteiten gedaan. De kinderen mogen per dag kiezen uit 3 of 4 activiteiten.

we kamperen in de zomervakantie?

We gaan kamperen tijdens de zomervakantie. Elk jaar verplaatsen we onze activiteiten naar een camping in de buurt. We staan daar 2 weken, alleen overdag. De kinderen kunnen daar op de dagen die ze normaal ook komen gebracht en gehaald worden en spelen en allerlei activiteiten doen. We hebben een campingveld voor onszelf en plaatsen daar 1 of 2 tenten. Verder zorgen we voor wat tafels en banken om aan te eten, te drinken en aan tafel te knutselen. Op de camping is een zwembad, waar kinderen met diploma en onder begeleiding van een medewerker gebruik van kunnen maken. Of we doen mee met de activiteiten die op de camping aangeboden worden. Dit zijn elk jaar weer heerlijke ontspannen weken waar kinderen en pedagogisch medewerkers naar uitzien.

we meedoen aan de Avond4daagse in het dorp?

we aparte activiteiten hebben voor kinderen van 3 jaar en ouder? 

We hebben een atelier voor creatieve activiteiten voor 3-plussers, die net even niet in de groep kunnen plaatsvinden. Fijn om af en toe iets met leeftijdsgenootjes te doen als voorbereiding op de basisschool!

we buiten veel ruimte hebben? 

We beschikken over een ruime en goed toegeruste buitenruimte. De groepsdeuren komen uit op de buitenruimte. Baby’s kunnen in de kinderwagen veilig buiten slapen op de speciale tegelstrook vlakbij de groep, waar de oudsten niet spelen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden