Onze opvang

Dagopvang

We bezoeken wekelijks de bewoners van verpleeghuis Weidesteijn. Samen ondernemen we activiteiten zoals gymmen, koekjes bakken, zingen en spelen. Daarnaast zijn we iedere dag buiten te vinden, is het niet op ons grote dakterras dan is het wel in de bosrijke omgeving rondom onze locatie. Wekelijks gaan we met de kinderen afwisselend naar de kinderboerderij, het bos of de geitjes. De geitjes wachten met smart op het door ons meegebrachte brood. Ook brengen we regelmatig een bezoek aan de bibliotheek, waar we boeken uitzoeken rondom allerlei thema's. We lezen de kinderen voor uit deze boekjes op de vestiging.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar 

Extra aandacht voor:

Lezen, beweegkriebels en muzieklessen 

Ons pand

Onze opvang is gevestigd in een schitterende locatie op het zorgpark Grittenhof, nabij het ziekenhuis. Het kinderdagverblijf heeft groepsruimtes met veel licht en een huiselijke sfeer. Elke groep heeft een eigen vertrouwde groepsruimte. De dreumesen en peuters eten en knutselen in de grote en gezellige leefkeuken. Alle groepen beschikken over een eigen slaapkamer. De ruime hal en leefkeuken is tevens geschikt om te spelen.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang beschikt over een riant dakterras dat volgens moderne richtlijnen is ontworpen. Het vormt een natuurlijke tuin waar kinderen kunnen ontdekken en heerlijk kunnen spelen. Wij bevinden ons in een bosrijke omgeving. Het naastgelegen educatiebos is in alle seizoenen een mooie speel- en ontdekplek. Rondom het ziekenhuis bevindt zich een wandelroute met veel groen. Ook ligt de kinderboerderij in de buurt. Eendjes voeren doen we in de grote ziekenhuisvijver, en wanneer we aan het wandelen zijn zien we regelmatig treinen voorbij komen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, die alle aandacht voor uw kind hebben. We hebben een muziekcoach, een beweegkriebelcoach en een voorleescoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 6.45 uur tot 18.15 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze vestiging bevindt zich in de wijk Grittenhof waar veel zorg-gerelateerde instanties zijn gevestigd, waaronder ziekenhuis Bethesda. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Let op! Om onze locatie te bereiken, adviseren we de Duynmaer van Twistweg te volgen. Onze vestiging bevindt zich in het een na laatste gebouw aan deze doodlopende straat. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden