Onze opvang

Buitenschoolse opvang

Van oorsprong zijn we een buitenschoolse opvang (bso) gericht op kunst en cultuur, maar we besteden net zoveel aandacht aan sport en spel en natuur en techniek. Zo helpen we uw kind zich te ontwikkelen op diverse gebieden.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

Er is ruimte voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur en sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in een school: De Weidebloem 

Ophalen van school

Met de taxi vanuit verschillende scholen uit Hoogeveen. 

Ons pand

De bso bevindt zich in basisschool De Weidebloem. De ruimte is groot en open maar er zijn verschillende gezellige hoekjes waar kinderen zich kunnen terugtrekken om een boek te lezen, spelletjes te doen of op de computer te spelen. Er is tevens een speelhuis in de groepsruimte en een knutselkast. De spelletjeskast, computer en spelcomputer ontbreken ook niet. In de ruime hal kan ook naar hartenlust gespeeld worden in het tweede speelhuisje. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwe zaal van de school, waar computers voor de kinderen aanwezig zijn en we allerlei activiteiten ondernemen met de 8+ groep.

Onze speelplaats

Buiten is er een tuin met zandbak en speeltoestellen aanwezig. Tevens is er een  groot grasveld met voetbalgoals en speeltoestellen. Er is veel ruimte om buiten sport- en spelactiviteiten te doen. De bso heeft een groot schoolplein tot haar beschikking. Hier bevinden zich speeltoestellen, een zandbak, een voetbalkooi en een basketballnet. Daarnaast is er voldoende ruimte om met onze ligfietsen, skelters, stelten en spacescooters naar hartenlust te spelen. Naast de bso bevindt zich een sporthal waar kinderen van de bso naartoe kunnen worden gebracht voor gym, streetdance en andere sportclubs waar kinderen lid van zijn. Om de school heen ligt een groot grasveld.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Eén van de pedagogisch medewerkster heeft een opleiding tot sportinstructeur gevolgd. Daarnaast is er een medewerkster die zeer creatief is, en bijvoorbeeld met de kinderen achter de naaimachine kruipt om de mooiste tassen en andere spulletjes te maken. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
VSO: van 7.15 tot 8.30 uur
BSO: van 15.00 tot 18.30 uur
Woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 11.45 tot 18.30 uur
In de vakanties van 7.30 tot 18.30 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

De locatie bevindt zich in basisschool de Weidebloem die gelegen is in het hart van de wijk Schoonvelde. De parkeergelegenheden bevinden zich zeer dicht bij school. Er kunnen geen auto's tot voor de school/bso komen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden