Wist je dat...

we een unieke, ‘Wereldse’  bso verzorgen?

Onze locatie is uniek te noemen omdat de bso een Wereldse bso presenteert. Er wordt gekookt, gedanst, gesport, buiten gespeeld en er worden workshops georganiseerd.

we een doorgaande leerlijn naar de basisschool bieden?

De kinderopvang heeft ruime verticale groepen waarbij de VVE een prachtige toevoeging is voor de doorgaande leerlijn naar school. Elke dag wordt er een VVE programma gedaan, waarbij de kinderen in een aparte ruimte extra uitgedaagd worden en de allerkleinsten extra aandacht en tijd van een pedagogisch medewerkster kunnen krijgen op hun eigen groep.

wij alle opvangmogelijkheden onder één dak aanbieden?

Bij ons heeft u een goede keus aan opvangmogelijkheden. Alles is daarbij onder één dak gesitueerd. Veel kinderen gaan daardoor als zij vier jaar zijn samen met hun vriendjes of vriendinnetjes naar de basisschool, welke voor hen inmiddels al bekend en vertrouwd terrein is.

ons kindercentrum blijft groeien en zich verder blijft ontwikkelen?

Naast de activiteiten die wij zelf organiseren nodigen wij regelmatig activiteiten van buitenaf uit.

wij al diverse malen op rij een goed inspectierapport hebben ontvangen?

De GGD-inspecties hebben al vijf keer op rij een goed inspectierapport afgegeven, iets waar wij als locatie trots op zijn!

we over een echte kinderraad beschikken?

Onze bso werkt met een echte kinderraad. Want ook de mening van het kind telt!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden