Layla Alkema

Partou kinderopvang Nieuw-Buinen

Welkom bij Partou aan de Noorderdiep!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij ons kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan de Noorderdiep in Nieuw Buinen, een gezellig dorp dat grenst aan Stadskanaal.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Bij ons is uw kind in goede handen! We beschikken over knusse, gezellige ruimtes in multifunctioneel centrum Noorderbreedte en profiteren van de directe nabijheid van bijvoorbeeld de bibliotheek en de spelotheek. Ook trekken we er graag op uit in de omgeving.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden