Wist u dat...

we over geschoolde medewerkers beschikken en deze met regelmaat bijgeschoold worden?

we werken met Puk & Ko?

Het VVE-programma ‘Puk & Ko’ zorgt voor een goede voorbereiding op de basisschool en een warme overdracht naar de scholen. In overleg met de ouders gaan de gegevens van kinderen die naar school gaan overgedragen aan de betreffende school en vindt er een gesprekje plaats met school.

we graag koekjes bakken en lekkere dingen koken?

Met de kinderen van de bso kokkerellen we graag. Dit stimuleert de samenwerking onderling en het uitvoeren van een zelfstandige taak. Wat we gemaakt hebben eten we natuurlijk ook gezellig samen op!

we in een multifunctioneel pand gevestigd zijn?

Omdat we in een multifunctioneel pand zitten hebben we veel mogelijkheden tot samenwerking met de andere participanten en gebruik van elkaars ruimtes, zonder ‘uit huis’ te hoeven. We kunnen bijvoorbeeld heel makkelijk even naar de bieb gaan en deelnemen aan activiteiten die de bieb aanbiedt, zoals het dreumesuurtjes en het nationale voorleesontbijt. Ook lenen we spelmaterialen van de speelotheek, zodat we de kinderen regelmatig ens wat anders aan kunnen bieden op dit gebied.

we een mooie, ruime buitenruimte hebben?

We hebben een zeer ruim opgezette buitenspeelplaats met veel groen. Het is een heerlijke plek om buiten te spelen met de vriendjes en vriendinnetjes van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal. Vanuit de groepen lopen we zo de speelplaats op en de oudste kinderen kunnen ook al zelfstandig naar buiten gaan.

we bij eventuele problemen snel hulp kunnen inschakelen van buitenaf?

Bij het signaleren van opvoedingsproblemen of achterstand in ontwikkeling kunnen we snel deskundige hulp inschakelen. We hebben met regelmaat contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD en Yorneo in het kader van gezinsondersteuning en begeleiding op de groep. Dit gaat altijd in overleg met de ouders van het betreffende kind.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden