Wist je dat...

we ruime openingstijden hebben? 

We zijn geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur. U kunt uw kind heel vroeg en heel laat brengen en halen. Dat geeft rust als u vroeg wilt beginnen of als u bijvoorbeeld eens in de file staat. 

wij warme maaltijden aanbieden?

Alle dagen van de week bieden we een warme maaltijd aan, die zeer gevarieerd is. De praktijk leert dat kinderen al snel goed warm eten en veel lusten, altijd fijn voor de ouders! Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Voor ouders en kinderen die lange dagen bij ons maken zijn onze maaltijden een uitkomst: zo heeft u thuis nog genoeg tijd over voor elkaar, omdat uw kind al prima heeft gegeten. Bovendien is bewezen dat warm eten tussen de middag voor een betere vertering zorgt. Uiteraard heeft u ook de keuze om voor een broodmaaltijd te kiezen.

wij al jarenlang een vast team hebben?

Wij hebben 4 groepen op de kinderopvang, waar al jarenlang dezelfde medewerkers werken. Het team is hecht en kan op elkaar vertrouwen. De sfeer is hierdoor zeer prettig en kinderen voelen zich snel op hun gemak. De groepen zitten dicht bij elkaar en de kinderen zien elkaar en de groepsleiding veel, waardoor er een veilige en fijne omgeving ontstaat.

wij veel ruimte hebben?

Alle activiteiten en opvang vinden onder één dak plaats. Dat maakt het een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind, waarbij we de kinderen ook veel zelfstandigheid kunnen geven. Ze kunnen zelf van en naar een activiteit lopen en er is volop keus.

wij ook veel naschoolse activiteiten aanbieden?

In de schoolweken is er bijna dagelijks een activiteit te kiezen voor de kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd door een activiteitencoördinator, helemaal op maat gemaakt voor de leeftijden van de kinderen. Er is een zeer gevarieerd aanbod en door het jaar heen worden er ook nog aparte workshops aangeboden, bijvoorbeeld een voetbal- of volleybalclinic of een cupcakeworkshop.  Voor de aparte workshops wordt een kleine bijdrage van de ouders gevraagd.

wij samenwerken met school?

Uniek aan onze opvang is dat er pedagogisch medewerkers van onze BSO tijdens de ochtenduren als onderwijsassistent aan het werk zijn. Dat betekent dat sommige kinderen de hele dag door dezelfde persoon zien. Dat zorgt voor een veilig gevoel en veel herkenning. Bovendien ziet deze medewerker het kind in verschillende situaties op een dag, wat maakt dat het kind goed gevolgd kan worden in zijn ontwikkeling.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden