Wist je dat...

we ruime openingstijden hebben? 

We zijn geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur. U kunt uw kind heel vroeg en heel laat brengen en halen. Dat geeft rust als u vroeg wilt beginnen of als u bijvoorbeeld eens in de file staat. 

wij warme maaltijden aanbieden?

Alle dagen van de week bieden we een warme maaltijd aan, die zeer gevarieerd is. De praktijk leert dat kinderen al snel goed warm eten en veel lusten, altijd fijn voor de ouders! Uiteraard houden we ook rekening met dieetwensen. Voor ouders en kinderen die lange dagen bij ons maken zijn onze maaltijden een uitkomst: zo heeft u thuis nog genoeg tijd over voor elkaar, omdat uw kind al prima heeft gegeten. Bovendien is bewezen dat warm eten tussen de middag voor een betere vertering zorgt. Uiteraard heeft u ook de keuze om voor een broodmaaltijd te kiezen.

wij werken met het VVE-programma ‘Puk en Ko’?

Onze pedagogisch medewerkers hebben allemaal de light-versie van Puk en Ko gevolgd. We werken elke dag met dit programma. Elke keer werken we met een nieuw thema en telkens leert het kind daar nieuwe woorden bij. Puk en Ko is met name gericht op de taalontwikkeling bij kinderen. Vanuit een thema organiseren wij regelmatig een mooie activiteit. Bijvoorbeeld bij het thema ‘eten en drinken’ een high tea voor de ouders, waar de kinderen dan vooraf aan meewerken.

wij samenwerken met de speelzaal?

Elke ochtend mogen er 8 peuters mee naar de speelzaal, onder leiding van één van onze medewerkers. Ook daar bieden we het Puk en Ko-programma aan, maar dan nog intensiever dan bij de kinderopvang. Samen met de 8 peuters die van buitenaf zijn geplaatst, beleven de kinderen een uitdagende en inspirerende ochtend.

wij al jarenlang een vast team hebben?

Wij hebben 4 groepen op de kinderopvang, waar al jarenlang dezelfde medewerkers werken. Het team is hecht en kan op elkaar vertrouwen. De sfeer is hierdoor zeer prettig en kinderen voelen zich snel op hun gemak. De groepen zitten dicht bij elkaar en de kinderen zien elkaar en de groepsleiding veel, waardoor er een veilige en fijne omgeving ontstaat.

wij samenwerken met school?

Uniek aan onze opvang is dat er pedagogisch medewerkers van onze BSO tijdens de ochtenduren als onderwijsassistent aan het werk zijn. Dat betekent dat sommige kinderen de hele dag door dezelfde persoon zien. Dat zorgt voor een veilig gevoel en veel herkenning. Bovendien ziet deze medewerker het kind in verschillende situaties op een dag, wat maakt dat het kind goed gevolgd kan worden in zijn ontwikkeling.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden