Onze opvang

Wij werken met de VVE-methode (vroeg- en voorschoolse educatie) ‘Puk & Ko’. Puk & Ko werkt elke keer met een thema dat uitgebreid wordt behandeld met de kinderen en waarbij allemaal nieuwe woorden aan bod komen. Puk & Ko stimuleert vooral de taalvaardigheid van kinderen.

Soorten opvang

Peuterspeelzaal

Groepsindeling

1 groep van 2,5 tot 4 jaar.

VVE-programma

Ja

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Een school, het Drieluik en de Klimop

Ons pand

Het pand is groot, ruim en licht. Er zijn meerdere speelhoeken en er is voldoende materiaal om kinderen uit te dagen in hun spelen en ontdekken.

Onze speelplaats

We hebben een eigen, afgeschermde buitenruimte waar de kinderen lekker kunnen spelen. Er is een kleine zandbak en ruimte om te fietsen en te spelen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in het werken met diverse VVE-programma's en ze hebben de 'light'-versie van Puk & Ko behaald.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 8.45 uur tot 11.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de busbaan en dichtbij een treinstation. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de peuterspeelzaal.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden