Wist je dat...

wij werken met een VVE-programma? 

We werken elke dag met VVE-programma ‘Puk & Ko’. De kinderen leren werken met thema's en de pop Puk speelt de hele dag een hoofdrol. Puk doet wat de kinderen ook doen. Bij het thema ‘ziek zijn’, ligt Puk ziek in bed en zorgen de kinderen voor Puk. De taalontwikkeling van de kinderen maakt grote vorderingen door de woorden die bij ieder thema nieuw worden geleerd.

we samenwerken met het kinderdagverblijf?

Elke ochtend komt er een pm'er van Tissie met 8 peuters ook naar Rombombom. Samen met de 8 peuters die van buitenaf zijn geplaatst, maken zij de ochtend mee. Dit is een unieke samenwerking en een mooie toevoegde waarde voor zowel de kinderen als de medewerkers.

we aandacht schenken aan thema’s? 

Er door Puk & Ko met thema’s gewerkt. Het is bijzonder om te zien op de speelzaal hoe zeer dit onder de aandacht wordt gebracht, onder de deskundige leiding van de pedagogisch medewerker die hiervoor geschoold is. Het is mooi te zien hoe ‘gewoon’ Puk voor de kinderen is en hoe enorm veel zij ervan leren. 

we veel ruimte hebben? 

De groep is groot, licht en door de vele ingerichte speelhoeken een uitdagende ruimte voor de kinderen. De ruimte daagt ze uit tot het ontdekken van materialen en het leren spelen met elkaar.

we alle ontwikkelingsgebieden aanspreken? 

Door het aanbod van Puk & Ko stimuleren we niet alleen de taalontwikkeling maar zeker ook het leren samen spelen, de cognitieve ontwikkeling en de sociale ontwikkeling. Dit alles komt uitgebreid aan de orde en is wat ons bij Partou Rombombom speciaal maakt en waar we trots op zijn.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden