Onze opvang

Omdat wij onderdeel zijn van het Integraal Kind Centrum (IKC) bedenken wij onze activiteiten samen met de leerkrachten van school. Dit doen wij vanuit onze gedeelde visie ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen, waarbij spel centraal staat. Voorbeelden van activiteiten zijn: sport en spel in de grote gymzaal, samen koken in de professionele keuken, lekker buiten spelen en bezoekjes brengen aan de bibliotheek.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Peuterspeelzaal
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 4 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 en 5 jaar
  • 2 bso-groepen van 6 tot 13 jaar

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

in IKC de Regenboog

Ophalen van school (bso)

Wij bedienen kinderen van de Regenboog, de Polderhof en de Flierfluiter ASG School. De kinderen worden lopend gehaald. 

Ons pand

Ons pand heeft ruime en lichte groepsruimtes. We beschikken over een fijne speelgang en een grote buitenspeelplaats waar zowel de peuters als oudere kinderen kunnen spelen. Daarnaast hebben we een grote gymzaal en professionele keuken waar we gebruik van maken.

Onze speelplaats

We hebben een groot speelplein met een afgescheiden gedeelte voor de kleintjes. We beschikken onder andere over een voetbalveldje, twee basketbalpalen, een zandbak, watertafel, picknicktafel, (moes)tuintje, stepjes en fietsen. Er zijn speeltuintjes in de buurt, een speelhaven (grote speeltuin) en sportvelden waar we gebruik van kunnen maken. Ook maken we wel eens uitstapjes naar de bibliotheek en het buurtcentrum.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een sport-medewerker. Daarnaast krijgen de pedagogisch medewerkers dezelfde basistraining als de leerkrachten: Human Dynamics en de Kanjertraining. Ook volgt één van de pedagogisch medewerkers de VVE-Piramidetraining.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur, met de mogelijkheid tot vervroegde en verlengde opvang (vanaf 7.00 uur en tot 19.00 uur).

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van schooltijden tot 18.00 uur, met de mogelijkheid tot verlengde opvang tot 19.00 uur. In vakanties geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag vanaf 7.00 uur tot schooltijd.

Peuterspeelzaal

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur 's ochtends. In de middag geopend van 13.00 tot 15.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in basisschool ‘de Regenboog’ in Almere Haven. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden