Wist u dat...

we samenwerken met het onderwijs?

We maken deel uit van Integraal Kind Centrum (IKC) de Regenboog. Dat wil zeggen dat onderwijs en kinderopvang intensief samenwerken. Vanaf het eerste levensjaar wordt de ontwikkeling van de kinderen gevolgd en gestimuleerd, aansluitend bij de doorgaande leerlijn van school. Dat betekent o.a. dat we met de thema's werken waar school ook mee werkt. Zo bereiden we de kinderen voor op het onderwijs en mogen kinderen van 3 jaar bijvoorbeeld al een bezoekje brengen aan de onderbouw.

we veel gymmen en sporten? 

Onze sportcoach op de BSO (Ton) werkt nauw samen met de activiteitencoördinator van de school. Zo ontstaan leuke workshops en sport- en spellessen waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Ton verzorgt op woensdag ook een gymles voor de schoolgaande kinderen.

wij werken met VVE-programma Piramide? 

Samen met de leerkrachten van de onderbouw werken we met het VVE-programma ‘Piramide’. Hierin wordt aandacht besteed aan alle ontwikkelgebieden en staat spel centraal. Jonge kinderen leren heel veel door te spelen en daar passen wij de thema's op aan.  U kunt hierbij denken aan thema's die over vertrouwde dingen gaan, bijvoorbeeld Huis, Kleding of Lente.

wij een grote professionele keuken hebben? 

Wij hebben de beschikking over een grote professionele keuken, waar we graag met de grotere kinderen kookworkshops verzorgen. De wijkfunctie is hierbij belangrijk; zo gaan we soms samen met de leerlingen van school koken voor oudere mensen uit de buurt.

onze buitenruimte groot en veelzijdig is? 

In onze buitenspeelruimte kunnen kleintjes veilig afgeschermd buiten spelen in de zandbak, met de zandtafel of met eigen fietsjes en stepjes. De grotere kinderen mogen gebruik maken van het schoolplein, waar ze kunnen voetballen, basketballen of picknicken.

we ook dansen en muziek maken? 

We hebben een grote gymzaal waar we veel in spelen, dansen en sporten. Daarnaast hebben we muziekmaatjes voor de kleine kinderen op het kinderdagverblijf.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden