Onze opvang

Wij werken met de VVE-methode (vroeg- en voorschoolse educatie) ‘Startblokken’. Startblokken werkt elke keer met een thema dat uitgebreid wordt behandeld met de kinderen en waarbij allemaal nieuwe woorden aan bod komen. Startblokken stimuleert vooral de taalvaardigheid van kinderen. 

Onze peuterspeelzaal biedt een uitdagende omgeving waarin peuters met elkaar spelen en de wereld ontdekken als voorbereiding op de basisschool: leuk en leerzaam tegelijk!

Soorten kinderopvang

Peuterspeelzaal

Groepsindeling

Peuterspeelzaal: 4 groepen van 2 tot 4 jaar

VVE-programma

ja; Startblokken
 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Wij zijn gevestigd in de Columbusschool. 

Ons pand

De peuterspeelzaal bevindt zich in het schoolgebouw de Columbusschool. Zodra u binnenkomt  via de zij-ingang voelt u de gezellige, warme sfeer die hoort bij een school. In het lokaal van onze peuterspeelzaal vindt u een sfeervolle inrichting met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is genoeg speelgoed, puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren. 

Onze speelplaats

De speelplaats van de onze peuterspeelplaats grenst aan de groepsruimte en is geheel omheind. Achter het hek is de speelplaats van de Columbusschool. De kinderen hebben de beschikking over fietsjes en karren waar ze mee kunnen rijden op getekende wegen en bij een benzinepomp kunnen tanken voor ze doorrijden. Ook is er een zandbak en een klimtoestel.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in het werken met diverse VVE-programma's, waaronder de methode Startblokken.
 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend: ‘s ochtends van 8.30 tot 11.45 uur en ‘s middags van 13.00 tot 15.45 uur.
 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan de busbaan en dichtbij een treinstation. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de peuterspeelzaal.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden