Onze opvang

Wij werken met de VVE-methode (vroeg- en voorschoolse educatie) ‘Puk & Ko’. Puk & Ko werkt elke keer met een thema dat uitgebreid wordt behandeld met de kinderen en waarbij allemaal nieuwe woorden aan bod komen. Puk & Ko stimuleert vooral de taalvaardigheid van kinderen. 

Onze peuterspeelzaal biedt een uitdagende omgeving waarin peuters met elkaar spelen en de wereld ontdekken als voorbereiding op de basisschool: leuk en leerzaam tegelijk!

Soorten kinderopvang

Peuterspeelzaal

Groepsindeling

Peuterspeelzaal: 3 groepen van 2 tot 4 jaar.
 

VVE-programma

ja; Puk & Ko
 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Wij zijn gevestigd in de Europaschool 

Ons pand

De peuterspeelzaal bevindt zich in het schoolgebouw de Europaschool. Zodra u binnenkomt  via de zij-ingang voelt u de gezellige, warme sfeer die hoort bij een school. In het lokaal van onze peuterspeelzaal vindt u een sfeervolle inrichting met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is genoeg speelgoed, puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren. 
 

Onze speelplaats

We zijn gelegen aan het Nederlandhof in de Europaschool. De kinderen van de peuterspeelzaal maken gebruik van de hun eigen speelplaats. Deze is omheind en grenst aan het plein van de Europaschool.
 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Onze pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in het werken met diverse VVE-programma's, waaronder de methode Puk & Ko.
 

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: ‘s ochtends van 8.30 tot 11.30 uur.
  • Maandag en donderdag: 's middags van 12.30 tot 15.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen nabij de busbaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de peuterspeelzaal.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden