Marjolein Ophof

Partou kinderopvang Almere

Welkom bij Partou in Sterrenschool De Ruimte aan het Nimfenplein!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze dagopvang en buitenschoolse opvang in de Eerste Almeerse Sterrenschool in de wijk Almere-Poort in Almere.

Wij bieden dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang

Op onze locatie in Sterrenschool De Ruimte bieden we diverse soorten opvang voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar onder één dak. Doorstromen van dagopvang/peuterspeelzaal naar school en bso gaat zo gemakkelijk en vertrouwd.  Op meerdere dagen per week hebben wij de beschikking over de sportzaal bovenin de Sterrenschool. Op die dagen wordt er een sport- en spelprogramma geboden dat aansluit bij de gymlessen van die week.

Onze driejarige dagopvangkinderen worden dagelijks tot 12.00 uur opgevangen in de unit onderwijs bij de kleutergroepen. Onder begeleiding van hun eigen pedagogisch medewerker doen maximaal 8 peuters per ochtend mee aan de activiteiten van de kleuters.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou in Sterrenschool De Ruimte!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden