Onze opvang

Dagopvang

Uw kind is ondernemend en dat stimuleren we graag! Daarom gaan we vaak op pad met uw kind. Lekker wandelen met de kinderen, met de kleintjes in de bolderkar. Bijna dagelijks gaan we naar het bos of het strand, of we gaan het dorp in. Wij kijken goed naar de kinderen en prikkelen hen om te ontdekken en verder te kijken. Ook voorlezen vinden wij heel belangrijk. Elke maand knutselen en lezen we rondom een thema, bijvoorbeeld ‘vakantie'. Zo zorgen we dat uw kind graag bij ons komt en zich fijn en veilig voelt.

Buitenschoolse opvang

Op de buitenschoolse opvang zijn we graag actief en organiseren we elke dag leuke activiteiten voor de kinderen. We hebben verschillende ruimtes binnen het pand, zoals een huttenkamer, een poppenhoek en een echt atelier waar kinderen zelf en onder begeleiding de mooiste kunstwerken kunnen maken. In onze keuken worden vaak heerlijke taarten en hapjes bereid door de kinderen. Er is ook ruimte en tijd om even iets voor jezelf te doen. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer waar de kinderen zich snel op hun gemak zullen voelen. 

Ook hebben we een heerlijke natuurtuin waar bloemen en groente groeien. De kinderen spelen er graag, bijvoorbeeld voetbal of verstoppertje. 

In de vakantie zorgen we voor speciale activiteiten, zoals een bezoek aan een museum of dierenpark, uit eten gaan bij Hans & Grietje of meedoen aan een speurtocht van Staatsbosbeheer. We zorgen dat er elke vakantie voor ieder wat wils is!

Soorten kinderopvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang (bso)
 • Tussenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

 • 2 baby/dreumesgroepen (0 tot 2 jaar)
 • 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
 • 1 groep bso (4 tot 8 jaar, met een speciale ruimte voor kinderen vanaf 6 jaar)

Extra aandacht voor:

Voorlezen, muziek, bewegen en de natuur.

Ophalen van school (bso)

Kinderen kunnen van alle scholen lopend of met de Tuktuk gebracht / opgehaald worden. Op dit moment brengen/ halen we de kinderen van de volgende scholen:  

 • Zevenster
 • Richtingwijzer
 • Kiekendief
 • Delta
 • De Springplank
De kinderen worden met onze Partou-bus gebracht/opgehaald naar/vanaf de volgende scholen:

 • Toermalijn
 • Mozaïek
 • Kofschip
 • Regenboog
 • 't Wold
 • Kaleidoscoop
 • In de lichtkring

Ons pand

Onze kinderopvang is gevestigd in een licht en transparant pand met een bijzondere vormgeving, waardoor het één is met de omgeving. Per levensfase hebben wij een groepsruimte ingericht. Dat werkt erg goed en geeft de kinderen rust. Elke groep heeft een eigen slaapruimte en een speelruimte met glazen wanden. Ook hebben wij één centrale ruimte voor de peuters waar ze fijn samen kunnen spelen en ontdekken.  
Aan de middenruimte grenst de groepsruimte van de bso. Door de glazen wand  is de ruimte heel open en licht en kun je vanaf de buitenkant goed zien wat we allemaal doen met de kinderen. 

Er zijn verschillende ruimtes binnen de bso. Naast 1 basisruimte (de woonkamer) hebben we een aantal ruimtes ingericht als activiteitenruimtes. Zo is er een huttenkamer, een ruim atelier en een grote keuken waarin de kinderen kunnen koken. We hebben ook een kamer ingericht voor kinderen vanaf 6 jaar. Daar mogen zij al even ‘groot’ zijn ter voorbereiding op de 8+bso, gevestigd aan de Horsterweg.

Onze speelplaats

We hebben een heerlijke natuurtuin met een moestuin voor bloemen en groente/fruit. De kinderen kunnen er fijn hun gang gaan. Het pand is gelegen aan de rand van het bos en aan het water. Bijna dagelijks gaan we naar het bos of het strand om uit te waaien of de natuur te ontdekken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Elke dag zorgen zij ervoor dat alle kinderen een leuke en fijne dag hebben! Door hun uiteenlopende achtergronden biedt het team de kinderen iets extra’s op onder andere het gebied van natuur, bewegen en creativiteit. We hebben een muziekcoach, een voorleescoach en we werken met de methode ‘Beweegkriebels’. 

Virtuele rondleiding

Bekijk onze 360° video en krijg een virtuele rondleiding op ons kinderdagverblijf. Dit kan met en zonder een VR bril. Bekijk je de video zonder bril op je mobiel? Draai rond met je mobiel om alles te kunnen zien. Op je computer kan je de video in Chrome bekijken door met je muis te slepen. Veel kijkplezier.


Openingstijden
Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Dagopvang:

Maandag tot en met vrijdag ​van 07:00 uur tot 18:30 uur
Mogelijkheid tot het aanbieden van Verlengde opvang van 18.30 tot 19.00 uur

Bso:

Maandag tot en met vrijdag:
Voorschoolse opvang van 7.00 tot 8.30 uur
Naschoolse opvang aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur
Vakantieopvang van 7.00 tot 18.30 uur
Mogelijkheid tot het aanbieden van Verlengde opvang van 18.30 tot 19.00 uur

Het kinderverblijf is gesloten op de nationaal erkende feestdagen

Bereikbaarheid & parkeren

Ons kinderverblijf ligt aan de rand van (zuid) Zeewolde. Wij zijn uitstekend bereikbaar per auto en per fiets. Achter ons pand ligt een grote parkeerplaats waar u vrij kunt parkeren. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden