Kwaliteitsbeleid

Kinderen leren en ontwikkelen zich niet alleen thuis en op school. Ook de kinderopvang is een belangrijke plek voor hun ontwikkeling. Ons pedagogisch beleid vindt u onder de pagina Pedagogisch beleid.

Alle praktische informatie over onze vestiging, zoals openingstijden, voeding en hoe het zit met ruildagen, vindt u in onderstaand informatieboekje:
Het informatieboekje is onderdeel van het totale pedagogisch beleid van Partou.

Meer weten over het kwaliteitsbeleid?
Wilt u meer weten over specifieke onderwerpen als voeding, medicatie, ziekte of veilig slapen op de vestigingen van Partou? U vindt dit op de pagina kwaliteit.

GGD-rapporten

De GGD houdt namens de gemeente toezicht op de eisen die gesteld worden aan kinderopvang. Van de jaarlijkse inspectie stelt de GGD een rapport op. Daarin staan de toetsingsonderdelen, de bevindingen van de inspecteur en de reactie – zienswijze – van de vestiging.

Via onderstaande links vindt u de meest recente inspectierapporten en de LRKP-gegevens van onze vestiging:
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden