Onze opvang

Op onze 8+-bso vinden wij het belangrijk dat de kinderen zelf hun keuzes mogen maken. Onze pedagogisch medewerkers bieden elke dag uitdagende activiteiten aan waar zij aan mee mogen doen. Niets moet, alles kan en mag! 

Onze  bso is gevestigd in het verenigingsgebouw  van de hockeyclub in Zeewolde. Elke dag veranderen wij deze plek in een huiselijke sfeer, waar de kinderen zich thuis voelen. Omdat onze bso tussen de sportvelden staat, wordt er veel gebruik gemaakt van het buitenterrein. Dagelijks wordt er gevoetbald, gehockeyd en doen de kinderen buitenspelletjes. Vanuit ons gebouw kunnen de kinderen gemakkelijk zelfstandig naar de sportvelden lopen.

 Voor de kinderen die liever binnen spelen hebben wij een knutselkamer en een huiskamer waar voldoende speelmogelijkheden zijn. Ook kunnen ze koken en bakken: voor iedereen is er dus altijd iets leuks te doen! En willen de kinderen gewoon even lekker niks doen of samen met de leiding gezellig een kop thee drinken en kletsen? Dan krijgen ze daar alle ruimte voor! 

Kinderparticipatie is voor ons erg belangrijk. Wij betrekken de kinderen zoveel mogelijk bij het verzinnen van activiteiten. De ideeën die de kinderen inbrengen worden door de pedagogisch medewerkers zoveel mogelijk meegenomen in het activiteitenaanbod. Vooral in de vakanties en op studiedagen hebben we een breed aanbod van activiteiten.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang


Groepsindeling

Er zijn 2 groepen van kinderen in de leeftijd van 8  tot en met 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport, spel, workshops, activiteiten, gezelligheid, zelfstandigheid.

Ophalen van school (bso)

Wij stimuleren de kinderen zoveel mogelijk om zelfstandig naar de bso te komen, maar we halen ook kinderen op van verschillende scholen in Zeewolde met de bus en/of Partou-auto.

Ons pand

De bso is gevestigd in het verenigingsgebouw van hockeyclub Zeewolde. We hebben daar twee eigen ruimtes in frisse kleuren en met stoer steigerhouten meubilair.

Onze speelplaats

We hebben de beschikking over diverse sportvelden en een sporthal. Daarnaast is er een paardenwei, asfalt om te steppen en skeeleren, zijn er stapstenen en staan er buiten picknicktafels waar kinderen aan kunnen spelen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Zij denken graag met u mee.

Openingstijden

Geopend op maandag t/m vrijdag.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 tot 18.30 u.
Op woensdags geopend vanaf 12.00 tot 18.30 u.

Vakantieopvang:

In vakanties geopend Op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in het verenigingsgebouw van hockeyclub Zeewolde. Er is een grote parkeerplaats vlakbij het gebouw. Er zijn voldoende fietsenrekken om de fietsen te plaatsen naast het gebouw. We zitten op fietsafstand van diverse basisscholen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden