Onze opvang

We bieden veel afwisselende activiteiten aan, zoals muziekmaatjes, basic spelen, beweegkriebels en nog veel meer. We hebben een nauwe samenwerking met de bibliotheek. We zoeken regelmatig nieuwe boeken uit met de kinderen, maar laten ons ook adviseren over onze eigen boekencollectie. Daarnaast doen wij mee met de activiteiten in de bibliotheek. 

We bieden ouders inspiratie ter ondersteuning van het voorlezen. Dit doen wij door bij thema's boekjes centraal te stellen, ouders te wijzen op Boekstart, en door ons eigen kinderzwerfboekenstation in onze tuin. Hier kunnen kinderen en ouders boekjes meenemen om te lezen, en daarna weer op andere plekken achter te laten zodat alle kinderen in aanraking kunnen komen met boeken.

Voor baby’s hebben wij speciale activiteiten zoals basic spelen, waarbij de zintuigen van baby’s en hun motoriek worden gestimuleerd.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar 
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor

Voorlezen

Ons pand

Ons pand aan de Amsterdamseweg is een karakteristiek oud herenpand, met de charmes die daar bij horen.

Onze speelplaats

Achter ons pand ligt een enorme buitentuin, deze is volledig omheind en afgesloten van de drukte aan de voorkant van het pand. Er zijn verschillende speeltoestellen en er is een zandbak aanwezig. Ook heeft de vestiging een eigen moestuintje waar de kinderen vaak te vinden zijn. Dichtbij de vestiging is het grote Sonsbeekpark, waar we regelmatig uitstapjes naar maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en onze medewerkers zijn gecertificeerd in beweegkriebels.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag,  donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur, verruiming van de openingstijden zijn bespreekbaar. Voor opvang vanaf 7.00 uur kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt aan de Amsterdamseweg, een doorgaande weg naar Arnhem-centrum en een uitvalsweg naar de snelwegen. Met de Jumbo aan de overkant zijn afspraken gemaakt, zodat ouders altijd gratis bij de Jumbo mogen parkeren om kinderen weg te brengen en op te halen. We liggen op loopafstand van het Centraal Station en zijn dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden