Onze opvang

We doen veel aan sport en spel, zoals voetbal, basketbal, frisbee, tikspelen, estafette, slagbal, tennis, hockey, jongleren en kringspelen. Ook doen we regelmatig bosspelen, gaan we schaatsen bij schaatsvereniging Thialf (om de hoek) en hebben kinderen de mogelijkheid om vanuit de bso zwemles af te nemen bij sportcentrum Valkenhuizen (wij regelen vervoer en helpen met aan -en uitkleden).

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (sport-bso)

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 12 jaar


Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in de kantine van American Football-vereniging Falcons

Ophalen van school

  • Emmausschool
  • Pieter Brueghel Eduard v. Beinumlaan
  • Montessorischool
  • Pieter Brueghelschool Bauerstraat
  • ‘t Panorama

Ons pand

We zitten op een unieke plek, in de kantine van de American Football-vereniging. De ruimte is modern ingericht.

Onze speelplaats

We hebben een groot terras met picknicktafels en een groot kunstgrasveld, beide grenzend aan de kantine. Het park Zijpendael en schaatsbaan Thialf liggen om de hoek. Ook kunnen we terecht bij de sportvereningen voor tennis (TV De Groene Kamer) en voetbal (VDZ).

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben sportinstructeurs in ons midden.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk ’t Craneveldt, bij sportpark ’t Craneveldt, naast park Zijpendael en dichtbij ziekenhuis Rijnstaete. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden voor het gebouw.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden