Onze opvang

Specifieke activiteiten voor het kinderdagverblijf vinden hun oorsprong en zijn gericht op caleidoscopisch werken. De bso heeft veel mogelijkheden op het gebied van sport en spel. Er is een vakdocent lichamelijke opvoeding werkzaam op onze bso, en ook een vakkracht Kunst en cultuur. We gaan elk jaar op Zomerkamp, verzorgen zwemles op dinsdag en doen veel creatieve dingen, zoals koken.

Soorten kinderopvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang
 • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling


Dagopvang

 • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
 • 1 groep van 2 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

 •  1 groep van 4 tot 8 jaar
 •  1 groep van 4 tot 12 jaar
 •  1 groep van 8 tot 12 jaar 

VVE-programma

Ja

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; De Witte school

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de Julianaschool en de Witte School worden lopend opgehaald. Kinderen van de Pyramide, Dr Boschschool en ASV worden met de bus of taxi opgehaald. Vanaf de Boomhut (en dependance halen we de kinderen op met bakfiets of bus.

Ons pand

We zitten tegenover een park met veel uitdagingen, een geweldige plek waar wij regelmatig te vinden zijn.  Onze opvang zit in een sfeervol pand met veel ruimte voor de kinderen. De lokalen zijn licht en bij binnenkomst voelt u direct de prettige atmosfeer. Er is een atelier waar geknutseld kan worden, we koken in de keuken, spelen in een grote speelgang, en de patio is ingericht met moestuintjes.
Het pand wordt gedeeld met basisschool De Witte School en Peuterspeelzaal De Grenspost, hetgeen prachtige samenwerkingsmogelijkheden biedt.

Onze speelplaats

Er is een groot speelterrein voor jong en oud. De kleintjes hebben een eigen afgebakend speelterrein om in te spelen met daarin een zandbak, een wilgenhut, gelegenheid tot fietsen etc. Voor de kinderen van de buitenschoolse opvang is er een eigen terrein waar zij zich naar hartenlust kunnen uitleven: voetballen, fietsen, klimmen en klauteren, hutten bouwen of lekker in de zandbak spelen, er is voor ieder wat wils! Ook kunnen we terecht in het park aan de overkant van de straat, met diverse ontdekplekken, klim- en klautermogelijkheden en het ontdekken van de natuur. We zitten op loopafstand van het bos en vlakbij speelplaats De Rommelkist. We maken uitstapjes naar de dierentuin, maar ook naar het Sonsbeekpark, de kinderboerderij of naar onze buitensport-bso bij Partou aan de Daam Fockemalaan.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach,  sportdocent, kunst/cultuur docent, caleidoscopisch geschoold en getraind personeel, een trainer beweegplezier, beweegkriebels en natuursprong (NISB).

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend van 7.30 tot 8.30 uur.

Buitenschoolse opvang

 • op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur (op vrijdag ook vanaf 12.00 uur)
 • op woensdag van 12.15 tot 18.30 uur.
 • in vakantieweken van 7.30 tot 18.30 uur.
Verlengde opvang is mogelijk voor zowel dagopvang als bso (vanaf 7.00 uur en tot 19.00 uur

Bereikbaarheid & parkeren

De vestiging bevindt zich in de wijk De Paasberg. Onze kinderopvang zit in hetzelfde gebouw als De Witte school. Deze is herkenbaar aan het witte gebouw en het rieten dak. Parkeren kan voor het schoolplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden