Onze opvang

We ondernemen tal van leuke activiteiten met de kinderen. Met de kleinsten doen we onder meer basic spelen, met de grotere kinderen doen we activiteiten met de 'opa's en oma's' van het verzorgingstehuis waar wij bij in het gebouw zitten. We hebben een aparte 3-plusgroep, genaamd de Bengels. Ook gaan we wekelijks naar de peutergym en organiseren we muzieklessen!

Op onze vestiging is er de mogelijkheid tot buiten slapen. Kinderen slapen buiten sneller, dieper en rustiger. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen 0 tot 4 jaar 
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een complex met woon/zorgvoorziening en een verpleeghuis voor ouderen (Eldenstaete). Ook is er een restaurant en de regionale huisartsenpost.

Ons pand

Naast de vestiging ligt parkzone de Groene Gordel Elden. De parkzone wordt verdeeld in een boomgaard  en 4 verschillende weiden: een bloemen-, speel-, dieren- en schapenweide. Wij zijn erg blij met deze parkzone zo vlak naast ons kinderdagverblijf.
Ook zijn het Eldense bos en kinderboerderij 'De Kroon' op kleine afstand van het kinderdagverblijf te vinden, voor een gezellig uitstapje. Ook zijn er speeltuinen dichtbij!

Onze speelplaats

Alle groepen hebben openslaande deuren naar de heerlijke zonnige tuin. De tuin heeft grasveldjes, een zandbak en veel ruimte om te fietsen en te rennen. Er is ook een babytuintje.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is ook een muziekcoach in ons midden.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Vervroegde opvang is ook mogelijk, vraag de manager naar de mogelijkheden!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in complex Eldenstaete, op het kantorenpark de Gelderse Poort aan de rand van Elden. We zitten bij de huisartsenpost in het gebouw. Er is ruime parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden