Onze opvang

Op onze buitenschoolse opvang doen we veel leuke activiteiten met de kinderen, zoals knutselen, buiten spelen, sport en spel, natuuractiviteiten en koken.Wij werken veel samen met de bso aan de Diependalseweg, aan de overkant van de straat. Wij spelen graag bij elkaar. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 7 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in buurthuis De Calluna

Ophalen van school 

Heijenoordschool

Ons pand

In ons verblijf in buurthuis de Calluna hebben we o.a. een ruime binnenruimte en een keuken.

Onze speelplaats

We hebben een grote speeltuin met schommels, een glijbaan, klimrekken, een waterbaan en nog veel meer. Er is een groot speelveld met kabelbaan, voetbalveld en basketbalveld. Er is bos in de nabije omgeving en we zitten vlakbij Landgoed Mariëndal. In onze directe omgeving zitten ook een zorgboerderij, een speeltuin en een speelveld.
Met het openbaar vervoer kunnen we ook makkelijk uitstapjes maken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij onze bso aan de Mesdaglaan.

In vakanties zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur. We werken dan samen met de bso's van Diependalseweg, Mesdaglaan en Brugstraat, waar kinderen een inspirerend vakantieprogramma krijgen aangeboden.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Heijenoord, bij speeltuin en speelveld Heijenoord.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden