Onze opvang

We doen veel verschillende activiteiten bij onze buitenschoolse opvang, waaronder sport en spel, koken,  timmeren en zagen, dansen en zingen, tekenen en knutselen en bosactiviteiten. Wij hebben een nauwe samenwerking met bso Callunastraat aan de overkant van de straat, we spelen graag bij elkaar. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 6 tot 12 jaar 


Extra aandacht voor:

Natuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

We zijn gevestigd in een heuse blokhut, het scoutinggebouw 'Luctor et Emergo'. 

Ophalen van school

Heijenoordschool

Ons pand

Ons pand is gevestigd is een scoutinggebouw. Er is binnen heel veel ruimte voor spel in de grote zaal. Ook koken we elke week, en is er volop keus uit allerlei creatieve activiteiten zoals borduren, kleien, verven maar ook houtbewerking. Het meest zijn we buiten. Bij mooi weer verhuizen de spellen naar de picknicktafel op het terrein en wordt er gespeeld in het bos.

Onze speelplaats

We beschikken over heel veel buitenruimte! We hebben een bos om in te spelen, zitten bij een zorgboerderij en landgoed Mariëndal. Een grote speeltuin en speelveld zitten om de hoek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag kunnen kinderen terecht bij onze bso aan de Mesdaglaan.

In vakanties zijn we geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. We sluiten dan aan bij andere bso's in Arnhem noord. Per vakantie worden ouders geïnformeerd over de locatie van de vakantieopvang. Zo kunnen we een optimaal vakantieprogramma aanbieden. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Heijenoord, bij Landgoed Mariëndal. Er zijn parkeerplaatsen op loopafstand. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden