Onze opvang

We doen veel verschillende activiteiten bij onze buitenschoolse opvang, waaronder sport en spel, koken,  timmeren en zagen, dansen en zingen, tekenen en knutselen en bosactiviteiten. Wij hebben een nauwe samenwerking met bso Callunastraat aan de overkant van de straat, we spelen graag bij elkaar. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 6 tot 12 jaar 


Extra aandacht voor:

Natuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een blokhut; Luctor et Emergo

Ophalen van school

Heijenoordschool

Ons pand

Ons pand is heel bijzonder, we zitten namelijk in een blokhut! We hebben een speelzaal binnen voor sport, spel en dans. Ook is er een keuken om lekker in te koken en bakken met de kinderen. We zitten in een knusse, gezellige ruimte.

Onze speelplaats

We beschikken over heel veel buitenruimte! We hebben een bos om in te spelen, zitten bij een zorgboerderij en landgoed Mariëndal. Een grote speeltuin en speelveld zitten om de hoek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur. In vakanties zijn we geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. We sluiten dan aan bij andere bso's in Arnhem noord. Per vakantie worden ouders geïnformeerd over de locatie van de vakantieopvang. Zo kunnen we een optimaal vakantieprogramma aanbieden. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Heijenoord, bij Landgoed Mariëndal. Er zijn parkeerplaatsen op loopafstand. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden