Onze opvang


We organiseren veel leuke activiteiten voor de kinderen. We gaan regelmatig lekker knutselen of buiten spelen. We maken ook graag uitstapjes, bijvoorbeeld naar het Sonsbeekpark en de stad.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

1 bso-groep van 4 tot 7 jaar
1 bso-groep 8 tot 12 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de Arnhemse School Vereniging

Ophalen van school

Kinderen van de ASV worden lopend opgehaald.

Ons pand

De ligging van onze vestiging biedt veel mogelijkheden om leuke dingen te kunnen doen met de kinderen. We bevinden ons vlakbij het Sonsbeekpark, waar we regelmatig een middag vertoeven.

Onze speelplaats

Het kleine schoolplein biedt een fijne en beschutte speelplaats, met diverse speeltoestellen voor zowel de jongere als oudere kinderen. Op onze fijne speelplaats staan onder meer een zandbak, een tafeltennistafel en er is een kruidentuintje. We hebben ook een basketbalveld en een voetbalveld. We zitten vlakbij het Sonsbeekpark, het trein- en busstation Centraal Station en het centrum van Arnhem is op loopafstand.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag;
op dinsdag van 12.00 tot 18.30 uur (groep 0) of 14.45 tot 18.30 uur (overige groepen)
op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.30 of van 14.45 tot 18.30 uur (bovenbouw). De opvang vindt dan plaats bij Partou aan de Mesdaglaan.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Arnhemse School Vereniging, vlakbij Arnhem centrum en het Arnhem centraal station, dus zeer goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Parkeren in de buurt is alleen voor vergunninghouders.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden