Nancy van der Veen

Partou kinderopvang Arnhem

Welkom bij Partou aan de Pythagorasstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze buitenschoolse opvang aan de Pythagorasstraat in de wijk Rijkerswoord-West in Arnhem. 

Wij bieden buitenschoolse opvang

In ons gezellig ingerichte lokaal in de Pieter de Jongschool bieden we buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke maand knutselen en spelen we binnen een nieuw thema en spelen we lekker buiten aan de rand van het park in een mooie speeltuin.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden