Onze opvang

In onze opvang is van alles te beleven voor uw kind. Zo doen we drie keer per week peutergym en twee keer per week muziekles. Ook hebben we dagelijks speciale activiteiten voor kinderen van 3 jaar en ouder.
Binnen, maar ook buiten is genoeg te beleven: we hebben een mooie tuin waarin we zo veel mogelijk buiten spelen met de kinderen. Ook in de wijk zijn we regelmatig te vinden. We gaan dan bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, het Stuitbos of één van de speeltuintjes in de buurt.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang
  • Peuteropvang met VVE

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 3 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 4 bso-groepen van 4 tot 12 jaar

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in de Lea Dasbergschool

Ophalen van school (bso)

Lea Dasbergschool worden door onze medewerks lopend opgehaald (in hetzelfde pand). Kinderen van de Pieter de Jongschool en de Klinket halen wij op met de bakfiets.

Ons pand

We zijn gevestigd in een schoolgebouw met ruime groepsruimtes. In de groepsruimtes is bij de inrichting rekening gehouden met alle leeftijden. Zo is er een (grond)box voor de allerjongsten. Er is een tafel met zitbanken om aan te knutselen of te eten en drinken. Ook zijn er speelhoeken te vinden, zoals een huishoek en bouwhoek. 
Onze vier groepsruimtes grenzen aan de gezamenlijke hal. Hier kunnen oudere kinderen ook spelen, knutselen en kleien aan één van de tafeltjes.
In het schoolgebouw zitten ook een speellokaal en sporthal, waar we bewegingsactiviteiten kunnen doen met de kinderen.
Onze bso zit in een klaslokaal en de aula zit op de begane grond. 
's Morgens vinden de 3plus-activiteiten plaats in het bso-lokaal.

Onze speelplaats

Partou aan de Emily Brontesingel beschikt over een grote tuin, waar kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen. De ruimte is op een overzichtelijke manier ingedeeld. Er is een houten hek in het midden, zodat de pedagogisch medewerkers een goed overzicht kunnen houden op de kinderen die er spelen. Op deze manier waarborgen we de veiligheid voor de jongere kinderen, als de grote kinderen zich lekker aan het uitleven zijn met fietsen of in de zandbak. 
Er is onder meer een grote kruiprups, twee glijbanen, grote zandbakken en een echte brandweerauto. Een deel van de tuin bestaat uit grasveld, met daarnaast een betegeld pad waarop de kinderen lekker kunnen fietsen of rennen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er zijn twee medewerkers op de vestiging die een workshop hebben gevolgd van een muziekdocente en nu twee keer per week muziekles verzorgen.
Bij onze bso werken twee sportdocenten die de peutergym verzorgen.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Rijkerswoerd. Gezamenlijk met de Lea Dasbergschool zijn we gevestigd in één pand. Er is een ruime parkeergelegenheid op de parkeerplaats, die grenst aan het schoolplein.

NB: u vindt ons niet naast huisnummer 1, maar iets verderop aan de Emily Brontesingel in het grote schoolgebouw.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden