Onze opvang

Elke maand bedenken we met de kinderen aan de hand van een thema activiteiten op het gebied van sport en spel, muziek en drama, kunst en cultuur en natuur en techniek. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 7 tot 12 jaar.

Gevestigd in

basisschool Kiezel en Kei 

Ophalen van school 

We halen kinderen lopend, met de stint of bus op van de St. Jorisschool,  School Noord en de Heuvelschool.

Ons pand

Onze buitenschoolse opvang zit in de basisschool Kiezel en Kei. We hebben daar een eigen groepsruimte en gebruiken de ruimtes van school.  Kinderen maken zelf  een keuze in welke ruimte ze willen zijn d.m.v. een planbord. Dit biedt voor de kinderen veel mogelijkheden.

Onze speelplaats

We hebben een groot schoolplein (betegeld) met klimrek, glijbaan, schommel en tafeltennistafel. Er is een circuit op de tegels geschilderd en we hebben een voetbal- en tennisveld (tegels). 
Vlakbij ligt rivier de Berkel: kinderen mogen hier met toestemming van de ouders vissen in de vakantie. 

Bij goed weer maken we gebruik van de sportvelden van v.v. Reünie. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een praktijkopleider, een bedrijfshulpverlener, een en een medewerker sport & bewegen. We zijn met elkaar een creatief en hecht team.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties en op studiedagen (in overleg) geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen bij de bso van Partou aan de Hoflaan.

Bereikbaarheid & parkeren

Partou 't Hambroek ligt in de gelijknamige wijk en bevindt zich in de Kiezel en Kei  school in Borculo. Voor het gebouw is er mogelijkheid om te parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden