Onze opvang

We werken volgens de methode ‘Startblokken’, met themagerichte activiteiten. Daarmee werken we structureel aan het stimuleren van alle ontwikkelingsgebieden van uw kind. Bij het thema ‘vervoer’ maken we bijvoorbeeld kennis met verschillende voertuigen op onze locatie en maken we een ritje met een brandweerauto.

Soorten kinderopvang

Peuteropvang


Groepsindeling

Peutergroei (2 tot 4-jarigen) (twee groepen)


VVE-programma

Ja

Ons pand

In ons pand hebben we de beschikking over drie grote lokalen. Eén speel- en bewegingsruimte en een aparte voorlees- en rustruimte. We hanteren het zogenaamde open deurenbeleid: gedurende de dag kunnen de kinderen onder begeleiding in de verschillende ruimtes spelen. 
We zitten naast Speeltuinvereniging Noord en vlakbij een bos en eendjes.

Onze speelplaats

Buiten bieden we ruime speelmogelijkheden aan. Ons buitenterrein is gedeeltelijk hard en gedeeltelijk zacht (rubberen tegels, gras, zand, stoeptegels).
We beschikken over verschillende speeltoestellen, waaronder een speelhuis met glijbaan en een schommel. Ook kan uw kind spelen in onze zandbak en met verschillende buitenmaterialen (fietsen, schepjes, etc.).
Onze buitenruimte is ingericht aan de hand van 'natuurlijk spelen', met speeltoestellen van natuurlijke materialen, waarbij de fantasie en natuurbeleving centraal staat.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

De peuterspeelzaal is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur.


Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd naast school Noord en speeltuin vereniging Noord. U vindt parkeerplaatsen voor ons gebouw.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden