Monique Giebels

Partou kinderopvang Borculo

Welkom bij Partou aan de Hoflaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Hoflaan in Borculo. 

Wij bieden dagopvang

Onze dagopvang zit naast Daltonschool St. Joris, onze buitenschoolse opvang zit in de school. Dat is niet alleen handig met ophalen, maar ook fijn voor de kinderen: we mogen gebruik maken van o.a. de gymzaal en buitenspeelplaats. We ondernemen tal van leuke activiteiten, gericht op de leeftijd van de kinderen. Van beweegkriebels met de kleinsten tot een bezoekje aan het brandweermuseum met de oudere kinderen!

Onze ouders vinden het prettig dat we ruime keuzes hebben aan contracten. Ook bieden wij vervroegde en verlengde openingstijden, van 7.00-18.30 uur.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden