Monique Giebels

Partou kinderopvang Borculo

Welkom bij Partou aan de Hoflaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Hoflaan in Borculo. 

Wij bieden dagopvang

Onze dagopvang zit naast Daltonschool St. Joris, onze buitenschoolse opvang zit in de school. Dat is niet alleen handig met ophalen, maar ook fijn voor de kinderen: we mogen gebruik maken van o.a. de gymzaal en buitenspeelplaats. We ondernemen tal van leuke activiteiten, gericht op de leeftijd van de kinderen. Van beweegkriebels met de kleinsten tot een bezoekje aan het brandweermuseum met de oudere kinderen!

Onze ouders vinden het prettig dat we ruime keuzes hebben aan contracten.  Daarbij zijn wij standaard geopend van 07.30 tot 18.30 uur.Op aanvraag bekijken wij met u de mogelijkheden voor opvang vanaf 07.00 uur.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden