Onze opvang

Op het kinderdagverblijf ondernemen we activiteiten aan de hand van thema's. We hebben ontwikkelgerichte activiteiten op het gebied van drama en muziek, taalontwikkeling, creativiteit, sport en spel, sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en grove en fijne motorische ontwikkeling. 
Op de buitenschoolse opvang stellen we ons activiteitenprogramma op met de kinderen, eveneens aan de hand van thema's. Daarnaast is er veel ruimte voor 'spontane' inbreng vanuit de kinderen.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep, tot ongeveer 1,5 jaar
  • 1 dreumesgroep van 0 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Op onze dagopvang hebben we één babygroep en twee verticale groepen. We zitten in een voormalig woonhuis (oorspronkelijke bouw), met een woon- en activiteitenkeuken. 

Onze speelplaats

De tuin van onze kinderopvang is ingericht op natuurlijk spelen met veel hout en ‘verstopbosjes'. Er is veel buitenspeelgoed, loop- en fietsmateriaal, een zandbak, zandplekken om te spelen, tegels en een grasveldje. Er is een babyspeelplekje en een loopbrugje. Ook zitten we dichtbij een schoolplein,  grasveld en de bibliotheek, kunnen we de eendjes voeren bij rivier de Berkel, naar het Timpke zwembad, de ijsbaan of het Hof (buurthuis).

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We zijn opgeleid in beweegkriebels, we hebben een praktijkopleider, een bedrijfshulpverlener, een voorleescoach en een medewerker sport en bewegen. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

  • Kinderdagverblijf van 7.30 tot 18.30 uur.
  • Halve dag opvang: tot 13.00 uur, of vanaf 12.30 uur of tot 15.30 uur.
  • Op aanvraag is vervroegde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur.
Bereikbaarheid & parkeren
Onze kinderopvang bevindt zich naast de St. Jorisschool en de buitenschoolse opvang.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden