Monique Giebels

Welkom bij Partou

Welkom bij Partou aan de Hoflaan 4!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze buitenschoolse opvang aan de Hoflaan in Borculo. 

Wij bieden buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang zit gevestigd in de Daltonschool St. Joris. We ondernemen tal van leuke activiteiten, gericht op de leeftijd van de kinderen. We maken gebruik van de ruime buitenspeelplaats. Ook hebben we aandacht voor sport en spel. Hierbij kunnen we uitwijken naar de sportvelden van de voetbalvereniging Reünie. Naast de buitenschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang aan op deze locatie voor de scholen in Borculo. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden