Ingrid Smits

Partou kinderopvang Duiven

Welkom bij Partou aan het Remigiusplein!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze dagopvang en buitenschoolse opvang in Duiven.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

We zijn een gemoedelijke, kleinschalige vestiging en bieden dagopvang en buitenschoolse opvang. In een prettige sfeer kunnen kinderen heerlijk spelen en ontdekken. Daartoe hebben we veel speelmateriaal in huis en in onze tuin. Ook doen we leuke activiteiten, zoals muziekles op donderdag en elk jaar is er een zomerprogramma met verschillende activiteiten en workshops voor de buitenschoolse opvang. 

Wij zijn onderdeel van het nieuwe multifunctionele centrum  ‘DE OGTENT', gelegen aan het Remigiusplein. Partou kinderopvang heeft een samenwerking met Akwaak Zwemscholen , DE OGTENT en de bibliotheek. Kinderen worden onder de bso tijd gebracht en gehaald van de zwemles. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden