Onze opvang

Aan leuke activiteiten bij ons geen gebrek!

Naast de dagelijkse leuke activiteiten in de thema's Bewegen, Muziek en Naar Buiten en de speciale activiteiten voor 3-plussers, gaan we ééns per 2 weken naar de opa's en oma's van verzorgingstehuis Thuvine. Ook geven we Basic Spelen aan de jongsten en hebben we elke donderdag een gezellige muziekles.

Met ingang van maart 2016  is er elke dinsdagochtend peutersurvival in het zwembad. Onder professionele begeleiding van een zweminstructice en een pedagogisch medewerker, leren kinderen van 2,5 tot 4 jaar hun zelfredzaamheid in het water te verhogen. 

Op onze bso is elke dinsdag en donderdag een sportinstructrice aanwezig en kunnen kinderen deelnemen aan een sport- of spelactiviteit.Ook houden we jaarlijks een zomerkamp, specifiek voor de bso.

Volgt uw kind zwemles in de Ogtent tijdens bso-uren? Wij brengen uw kind daar graag naartoe.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 2 bso-groepen van 4 tot 12 jaar
Goed om te weten: vanaf 1 november 2016 starten we met een 7+ bso-groep van 7 jaar en ouder. 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Wij zijn gevestigd in een multifunctioneel centrum De OGTENT. In dit mooie ruime en lichte pand zijn ook 

Ophalen van school (bso)

  • Kinderen worden lopend opgehaald van Remigius, de groene Ring, locatie noord aan de Schoolstraat.
  • Kinderen van de Wereldwijzer worden met de bakfiets gehaald.

Ons pand

We zitten in een multifunctioneel centrum. Onze dagopvang bevindt zich op de tweede verdieping (huisnr 13C) en de bso op de eerste (huisnummer 9). Het dakterras grenst aan de dagopvang. 

Onze speelplaats

Kinderen spelen bij ons op een ruim, afgesloten en beschut dakterras. 
We hebben het dakterras op ingericht met mooie natuurlijke elementen, zoals zit-, klim- en klauterstammen en een ‘geheimenhuis’ (= een doolhof met verstopplekjes en geheime kamertjes etc). 

De kinderen kunnen gebruik maken van een groot assortiment aan speelmateriaal en we hebben verschillende fietsen waarop de kinderen een rondje kunnen fietsen.
Er is een klein gedeelte van de tuin dat bedekt is met kunstgras, zodat de baby’s en dreumesen daar op de grond kunnen vrij kunnen spelen, Als het lekker zonnig is zetten we uiteraard onze parasols op, want dan is een schaduwplekje heerlijk!

In de omgeving van onze vestiging ligt het Hosterpark en een superleuke kinderboerderij. We gaan er regelmatig op uit om de dieren gedag te zeggen of de eendjes te voeren. Ook het centrum van Duiven is op loopafstand. Zo kunnen we gemakkelijk samen een boodschapje doen!

Ons team

We hebben een stabiel team met enthousiaste pedagogisch medewerkers. Zij zetten zich elke dag met plezier in en hebben veel persoonlijke aandacht voor zowel de kinderen als hun ouders. Daarnaast is er ook een muziekcoach en krijgen we bij de sportactiviteiten begeleiding van een sportdocente. 

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op werkdagen van 07.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op werkdagen aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. 

In de vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Heeft u behoefte aan vervroegde of voorschoolse opvang, dan is dat ook mogelijk. Wilt u hier meer informatie over, dan horen wij dat graag.

Bereikbaarheid & parkeren

Het MFC de Ogtent, waarin wij zijn gevestigd is zowel met de auto en fiets als lopend goed te bereiken. Komt u met de auto, dan is er ruim parkeergelegenheid voor de deur. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden