Onze opvang

Bij Partou aan het Balgzand is kunst en cultuur een speerpunt van onze bso. Naast het reguliere activiteitenaanbod besteden we veel aandacht aan activiteiten gericht op kunst en cultuur. De kinderen krijgen regelmatig workshops, gegeven door professionals en pedagogisch medewerkers.

Ons aanbod sluit zoveel mogelijk aan op de vrijetijdsbesteding van de kinderen: het kind staat centraal! Bso-tijd is vrije tijd! 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 4-12 jaar, bij activiteiten splitsen we de groep op in leeftijd. 

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in een school; De Vuursteen en de Kleine Prins 

Ophalen van school 

Lopend, we delen het pand met de scholen 

Ons pand

In een nieuw pand hebben we samen met basisschool de Kleine Prins de beschikking over een centrale ruimte met een podium en een speellokaal. Naast de Kleine Prins delen we het pand met De Vuursteen. Door deze samenwerking is er een doorgaande lijn van school en buitenschoolse opvang. 

Onze speelplaats

Het ruime schoolplein is na schooltijd en in de vakanties helemaal voor de bso. Genoeg ruimte dus om te rennen, een spel te doen, te klimmen of lekker met zand en water te spelen. We zitten dicht bij de uitvalswegen uit Ede, midden in de nieuwbouwwijk Kernhem.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een coach op het gebied van kunst en cultuur en een coach voor sport en bewegen. Daarnaast hebben we nog een beweegkriebelcoach. 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 18.30 uur na schooltijd.
Van 7.30 tot 18.30 uur in vakanties en op studiedagen.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in de nieuwe wijk Kernhem, dicht bij de A30.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden