Marianne Balster

Partou kinderopvang Hattem

Welkom bij Partou aan de Dorpsweg!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Dorpsweg 29 en 31b in Hattem. 

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang

Op deze vestiging, centraal gelegen in Hattem, bieden we dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Aan de Dorpsweg 29 wordt de peuteropvang en buitenschoolse opvang verzorgd, de dagopvang vindt plaats aan de Dorpsweg 31b. 

Uw kind kan op onze opvang heerlijk vrij spelen en meedoen aan een keur aan activiteiten. Van knutselen tot het volgen van leuke workshops, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kookles, proefjes op het gebied van techniek. Kom gerust eens kijken!

Zolang het weer het toelaat gaan we elke dag naar buiten, onze heerlijke grote tuin in of op stap naar de speeltuin of het bos. Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken beide met het educatieve programma Peuterplein, dat leuke en leerzame thema’s hanteert.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden