Gerda Peters

Partou kinderopvang Herveld

Welkom bij Partou aan de Hoofdstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang aan de Hoofdstraat in de wijk Borger in Herveld.

Wij bieden dagopvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang

Onze bso is gevestigd in de Willibrordus-school, waar we dan ook intensief mee samenwerken. Zo geniet uw kind van alle voordelen van het schoolgebouw en de buitenruimten. We doen veel aan toneel, van het spel tot het maken van decors. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden