Onze opvang

Iedere dag bieden we verschillende activiteiten aan, waaruit kinderen kunnen kiezen. Van buiten spelen tot lego bouwen. Ook maken we toneel met de kinderen met alles wat daarbij hoort, zelfs het maken van de decors.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2,5 groepen van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek

Gevestigd in

de Willibrordus school

Ophalen van school

  • Sint Willibrordus
  • Sint Jacobusschool                   

Ons pand

We zijn gevestigd in de basisschool. We hebben daar twee prachtige lokalen aan de buitenkant met zicht op het schoolplein en de natuur. Onze samenwerking met de school is zeer goed en we werken intensief samen.

Onze speelplaats

We hebben een prachtige grote buitenruimte vol met speeltoestellen en pingpongtafels. Er is een grote zandbak en prachtig buitenspeelgoed.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een medewerker die gespecialiseerd is in toneel.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.    

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Willibrordus basisschool, midden in het dorp. U kunt bij ons parkeren voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden