Onze opvang

Dagopvang

Voor de allerkleinsten ondernemen we dagelijks de leukste en uitdagende babyactiviteiten. Denk hierbij aan basic spelen, muziek en beweegkriebels. We werken nauw samen met de St. Willibrordusschool. Onze VVE-methode Peuterplein sluit naadloos aan op de methode Kleuterplein waar de school mee werkt. Op deze manier worden peuters uitstekend voorbereid op de lagere school.

We gaan er graag met de kinderen op uit. Dat betekent veel buitenspelen en het ondernemen van kleine uitstapjes rond de vestiging!


Buitenschoolse opvang

Iedere dag bieden we verschillende activiteiten aan, waaruit kinderen kunnen kiezen. Van buiten spelen tot lego bouwen. Ook maken we toneel met de kinderen met alles wat daarbij hoort, zelfs het maken van de decors.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 groep van 0 tot 4 jaar
  • 2,5 groepen van 4 tot 12 jaar

VVE-programma:

Wij werken met de VVE-methode Peuterplein


Extra aandacht voor:

Natuur en techniek (bso)

Gevestigd in

de Willibrordus school

Ophalen van school

  • Sint Willibrordus
  • Sint Jacobusschool                   

Ons pand

We zijn gevestigd in de basisschool. We hebben daar twee prachtige lokalen aan de buitenkant met zicht op het schoolplein en de natuur. Onze samenwerking met de school is zeer goed en we werken intensief samen. De dagopvang heeft een lichte en ruime groepsruimte met een directe toegang naar een aparte buitenruimte.

Onze speelplaats

We hebben een prachtige grote buitenruimte vol met speeltoestellen en pingpongtafels. Er is een grote zandbak en prachtig buitenspeelgoed.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een medewerker die gespecialiseerd is in toneel.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur. Vervroegde opvang is bespreekbaar.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Willibrordus basisschool, midden in het dorp. U kunt bij ons parkeren voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden