Onze opvang

We bieden dagopvang, peuteropvang en voor- en buitenschoolse opvang, extra gemakkelijk voor u! Sinds medio september 2014 vindt u ons in een nieuw multifunctioneel centrum in het dorp, Kulturhus, waarin ook basisschool 't Bijenveld en overige partijen gehuisvest zijn. Ook is er een sporthal waar de lokale verenigingen sporten.

We nemen de kinderen graag mee op stap naar de winkel, speeltuin, kaasboer of de sportvelden. Tevens hebben we wekelijks muziekles op onze vestiging. We mogen gebruik maken van een grote, moderne keuken van school. In de vakanties koken we daarom regelmatig met de kinderen van de bso.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • Dagopvang: 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • Peuteropvang: geïntegreerd in de groepen van dagopvang
  • Buitenschoolse opvang: 2 groepen van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Buiten spelen

Ophalen van school

De kinderen in de onderbouw van basisschool 't Bijenveld worden opgehaald door de pedagogisch medewerkers. Kinderen uit de bovenbouw komen zelf naar de bso-ruimte.

Ons pand

Het pand is nieuw, licht en transparant: er bevinden zich ramen tussen bijna alle ruimtes. De bso-ruimte heeft een toneel waarop zitkussens liggen. Er staan banken met ronde tafels waaraan de kinderen activiteiten kunnen doen. Ook is er een gymzaal in het gebouw waar we gebruik van kunnen maken en een bibliotheek waar de kinderen en medewerkers boeken kunnen lenen.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang heeft een grote speelplaats met een klimrek en zandbak voor de bso-kinderen. Er is ook een pingpongtafel, een afgebakend terrein om te voetballen en een draaitoestel waar muziek uitkomt! Verder is er een buitenpodium en paaltjes waarbij de kinderen energie moeten opwekken om een spelletje te spelen, zoals een rekenquiz of snelheidstest.
Kinderen van de dag- en peuteropvang maken gebruik van een eigen grote speelplaats met zandbak en grasveld om op te spelen.
In de buurt zijn sportvelden, een speeltuin, de winkel en het dorpshuis waar we naartoe gaan als er festiviteiten zijn in het dorp, zoals carnaval. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.  Ook hebben we een muziekcoach in ons midden. 

Openingstijden

Dagopvang

  • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 
  • Op woensdagochtend van 7.30 tot 13.00 uur ('s middags gesloten). 
Bij voldoende vraag is dagopvang voor de woensdagmiddag ook mogelijk. Vraag de manager voor meer informatie!

Peuteropvang

's Ochtends geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur en op vrijdagmiddag van 12.30 tot 15.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Aan de voorkant van het pand is er voldoende parkeergelegenheid voor het halen en brengen van uw kind(eren). Ook kunt u parkeren om de hoek bij de winkel en de kerk.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden