Onze opvang

Ons kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken met ‘Uk & Puk’. Dit is een VVE-methode voor kinderen van 0 tot 4 jaar waarin spelen centraal staat. Uk & Puk leert baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen! Uk & Puk is een totaalprogramma. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk & Puk de eerste rekenprikkels.

Binnen ons team hebben we verschillende medewerkers die extra aandacht geven aan verschillende activiteiten. Zo zorgen we ervoor dat er dagelijks aandacht is voor voorlezen, muziek maken en bewegen.

Op de bso doen we veel aan sport en spel. Onze kleuters gaan wekelijks naar kleutergym, en voor de oudere kinderen hebben we regelmatig workshops met diverse sporten. Verder is de bso natuurlijk een plek om te te ontspannen en bij te komen van een intensieve schooldag. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang
  • Peuterspeelzaal

Groepsindeling

  • 2 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 peuterspeelzaal van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 6 jaar
  • 2 bso-groepen van 6 tot 12 jaar 

VVE-programma

Ja; Uk & Puk

Extra aandacht voor:

Sport & spel 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: De Triangel 

Ophalen van school

De kinderen komen lopend vanaf alle basisscholen.

Ons pand

We hebben een ruim, licht en overzichtelijk pand. Elke groep heeft een eigen ruimte, maar alle lokalen zijn wel met elkaar verbonden door ramen en deuren. Zo staan alle groepen met elkaar in contact en kunnen ze samenwerken, terwijl de rust van de eigen vertrouwde groep voor het kind behouden blijft. Centraal in ons pand is een ruime speelhal waar kinderen zich lekker kunnen uitleven. 

Onze speelplaats

De dagopvang heeft twee buitenruimtes met voldoende speelruimte voor alle peuters. We hebben grasvelden om lekker op te spelen of uit te rusten, een heuvel om lekker vanaf te rollen en natuurlijk de zandbakken waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

De kleuters van de bso hebben een buitenspeelruimte die aan de groep grenst.De oudere bso-kinderen spelen op het aangrenzende schoolplein en hebben dus alle ruimte voor hun eigen activiteiten.We zitten dicht bij het centrum van Lunteren en maken regelmatig uitstapjes met de bolderkar naar de bakker, groenteboer of supermarkt. Ook gaan we regelmatig naar een speeltuint in de buurt of naar het bos. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, 3 beweegkriebelcoaches, een voorleescoach en alle medewerkers hebben de VVE-opleiding voor Uk & Puk gevolgd. Daarnaast hebben we drie medewerkers die een interne opleiding, de zgnd 'Topklas' voor pedagogisch medewerkers succesvol hebben afgerond.
Bijna alle medewerkers hebben kinder- en jeugd-EHBO en de helft van het team is ook bedrijfshulpverlener. Drie medewerkers hebben volledige EHBO-bevoegdheden. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Dagverblijf: van 7.30 tot 18.30 uur
Peuterspeelzaal: van 8.30 tot 11.45 uur
Buitenschoolse opvang: van 14.45 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: van 7.30 tot 8.30 uur
In vakanties: van 7.30 tot 18.30 uur

Voor de dagopvang en bso (in vakanties) is er vervroegde opvang vanaf 7.00 uur mogelijk. Vraag de manager voor meer informatie!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in een mooi ruim, licht en nieuw pand dichtbij het centrum van Lunteren. We zitten naast de scholen De Triangel en De Wegwijzer. Vanaf onze locatie bereikt u snel de A30.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden