Onze opvang

We maken wekelijks een uitstapje naar de markt en verzorgen ook wekelijks muziekles op elke groep. We spelen graag buiten. Ook ontwikkelen we de lichamelijke en creatieve vaardigheden van de kinderen, met knutselen en bewegen op muziek. Onze activiteiten worden georganiseerd op basis van wisselende thema's, waaronder kinderboeken/voorlezen, voeding, familie etc.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Muzieklessen

Ons pand

We zijn gevestigd in een monumentaal pand, namelijk een oude synagoge. We beschikken over twee grote groepsruimtes. Het pand is erg sfeervol dankzij zijn originele elementen, zoals de hoge plafonds.

Onze speelplaats

We beschikken over buitenspeelruimte aan de voor- en achterkant van het pand. Aan de voorzijde (straatkant) is een fietsparcours. Aan de achterzijde hebben we een speelhuisje en een zandbak. Er bevindt zich een serrepark in de nabijheid. Ook zijn er verschillende winkels en een Natuurmuseum naast de deur.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben onder andere een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur. 
Op vrijdag geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in een monumentaal pand in het centrum van Nijmegen. Dankzij onze ligging bij Lent, direct over de Waalbrug, zijn wij makkelijk te bereiken.  Betaald parkeren is mogelijk voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden