Onze opvang

We bieden een gevarieerd aanbod aan knutselactiviteiten met betrekking tot diverse thema's. Ook doen we wekelijkse bewegingsactiviteiten en is er dagelijks 'Muziekmaatjes-les' op elke groep, om de beurt gegeven door pedagogisch medewerkers Annieke en Nicole. Samen met de kinderen maken we er een gezellige muzikale les van! Verschillende materialen, ritme, dans en zang komen aan bod. De lessen zijn aangepast op de leeftijden 0-2 jaar en 2-4 jaar. Onze handpop Partoutje opent en sluit de les weer af. "Ora viva, dag Partoutje, dag Partoutje. Ora viva tot de volgende keer!"

Daarnaast ondernemen we graag uitstapjes. Zo gaan we regelmatig naar de winkels, naar het park of naar de bibliotheek. Het allerliefst spelen we lekker buiten!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep 0 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Muzieklessen
 

Ons pand

Het pand is licht, ruim en sfeervol ingericht met accent op de verschillende ontwikkelingsfasen van het kind. Het heeft een frisse uitstraling. Er is een aparte ruimte voor muziek en bewegingsactiviteiten.

Onze speelplaats

We beschikken over een afgesloten, sfeervolle tuin met een zandbak en kunstgras. Dankzij onze ligging vlakbij winkels, het park, de markt, de bibilotheek en het natuurmuseum kunnen we er gemakkelijk op uit trekken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bij Lent over de Waalbrug is makkelijk te bereiken dankij de ligging vlakbij het centrum. Er is betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden