Onze opvang

We werken op onze vestiging met themagerichte activiteiten. Deze thema’s worden bepaald door bijvoorbeeld de seizoenen, feestdagen of door de interesse van de kinderen zelf.

Uw kind kan bij ons deelnemen aan onder meer beweegkriebels, muziekactiviteiten en kookactiviteiten. Daarnaast bieden we gerichte baby-activiteiten zoals Basic spelen.  

Ook ondernemen we graag uitstapjes. Zo gaan we regelmatig naar de winkels, naar het park of naar de bibliotheek. Het allerliefst spelen we lekker buiten!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 3 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Extra aandacht voor:

Muzieklessen
 

Ons pand

Het pand is licht, ruim en sfeervol ingericht met accent op de verschillende ontwikkelingsfasen van het kind. Het heeft een frisse uitstraling. Er is een aparte ruimte voor muziek en bewegingsactiviteiten.

Onze speelplaats

We beschikken over een afgesloten, sfeervolle tuin met een zandbak en kunstgras. Dankzij onze ligging vlakbij winkels, het park, de markt, de bibilotheek en het natuurmuseum kunnen we er gemakkelijk op uit trekken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bij Lent over de Waalbrug is makkelijk te bereiken dankij de ligging vlakbij het centrum. Er is betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden