Onze opvang

Dagopvang

Op de dagopvang bieden we een breed activiteitenaanbod aan. We besteden aandacht aan muziek (Muziekmaatjes) en blijven lekker fit door Beweegkriebels. Voor de iets oudere groep doen we speciale 3+ activiteiten met lekker veel aandacht voor creativiteit en ontwikkeling. Ook is voorlezen bij ons vaste prik!

Buitenschoolse opvang

In de buitenschoolse opvang is ontspannen het belangrijkste. Na een drukke schooldag even niets meer moeten. Maar er is ook alle ruimte voor activiteiten, waarbij we er regelmatig op uit trekken naar buiten en naar het bos. Daarnaast besteden we aandacht aan drama, toneel en andere creatieve en kunstzinnige activiteiten.
In de schoolvakanties werken we met leuke vakantiethema's.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
Bij beide soorten opvang bieden wij een maaltijdservice aan.

Groepsindeling

Er zijn 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar en 1 bso-groep van 4 tot 12 jaar.

Er is veel persoonlijke aandacht voor de individuele behoeften van het kind. Op onze groepen werken daarom ook vaste medewerkers die de kinderen goed kennen.

VVE-programma

Ja, Peuterplein

Extra aandacht voor:

Dagopvang: voorlezen/lezen en spraak- en taalontwikkeling
Buitenschoolse opvang: creativiteit en samenspel

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend van school gehaald.
Dit geldt voor de Marienborn, de Marlijn en voor de Bernulphusschool.

Ons pand

Partou aan de Reuvensweg heeft vanwege zijn natuurlijke lichtinval een hele ruimtelijke en lichte uitstraling. De ruim opgezette groepen en gang bieden de kinderen veel uitdaging en mogelijkheden tot ontdekken. Verder hebben we een grote speelhal, waar kinderen ook als het slecht weer is lekker kunnen rennen en spelen.

Onze speelplaats

Achter het pand ligt een volledig afgeloten buitenruimte. Deze buitenruimte geeft de kinderen de mogelijkheid om lekker te fietsen, rennen en te bewegen. Er ligt een hele grote zandbak waar de kinderen met meerderen tegelijkertijd in kunnen spelen. Er zijn twee kunstgrasveldjes aanwezig waar ook de kleinste kinderen lekker op kunnen liggen en kruipen.

Dicht in de buurt van de vestiging ligt een heel groot bos waar geregeld uitstapjes naar gemaakt worden. Ook de speeltuin ligt kortbij en geregeld gaan de grote bso-kinderen naar het nabij gelegen schoolplein waar gesport kan worden. Een eindje de straat omhoog kom je bij een groot open grasveld waar verschillende buitenspelen georganiseerd worden.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Binnen ons team van medewerkers hebben wij een muziekcoach, een voorleescoach en drie medewerkers die gecertificeerd zijn om Beweegkriebels aan te bieden.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdagen vrijdag.

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In vakanties zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

De mogelijkheid tot verruiming van de openingstijden is bespreekbaar.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan een doorgaande weg naast de Shell. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is gelegenheid tot parkeren voor ouders die hun kinderen komen brengen of halen. Ook verderop in de straat kan de auto geparkeerd worden. We zijn ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: er is een bushalte aan de overzijde.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden