Wist u dat...

we taalontwikkeling erg belangrijk vinden?

Partou Reuvensweg heeft het voorlezen aan jonge kinderen een duidelijke plek in de dagindeling gegeven. Er is een specifiek leesplan gemaakt voor de vestiging omdat wij het belangrijk vinden dat de taalontwikkeling al op jonge leeftijd gestimuleerd wordt.

we vaak op donderdag naar de markt gaan?

We maken zo vaak mogelijk op donderdagochtend met de kinderen een uitstapje naar de markt in het dorp.

we werken met het educatieve programma Peuterplein?

Peuterplein stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Op deze manier stimuleren we de kinderen optimaal in hun ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek. Peuterplein geeft een optimale voorbereiding op de basisschool en sluit aan op programma's die scholen met kleuters gebruiken.

wij zelfredzaamheid stimuleren?

Een ander speerpunt is zelfredzaamheid. Zelf proberen brood te smeren? Zelf je jas en schoenen aantrekken? Die ruimte bieden wij aan de kinderen, wij helpen kinderen leren!

we een kleinschalige opvang zijn?

Wij zijn een kleinschalige locatie met veel aandacht voor het individuele kind. Elk kind kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen we bieden wat het nodig heeft.

we flexibel zijn?

Heeft u een keer een extra dag nodig of wilt u van dag ruilen? Dit kan bij ons altijd als u het op tijd aangeeft. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden