Onze opvang

Onze bso is gelegen op een voetbalvereniging. Dit geeft de kinderen veel ruimte om te bewegen. Naast dat we veel aan sport doen, besteden we ook aandacht aan muziek, theater en andere activiteiten. Zo gaan we in de vakanties met een boswachter op avontuur in de natuur en organiseren we workshops als kleuterdans, judo en LEGO-challenge. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het onderlinge contact tussen de kinderen en zorgen ervoor dat uw kind z’n plekje in de groep vindt. Kinderen hebben bij ons ook altijd een stem in de activiteiten die we doen.

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Twee bso-groepen van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Sport & spel


Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Voetbalvereniging 

Ophalen van school

Dinsdag:
  • Klimboom
  • Antoniusschool
  • Heydonck heuveleind
  • Immanuelschool
Donderdag:
  • Klimboom
  • Antoniusschool
  • Heydonck heuveleind
  • Immanuelschool
  • Heydonck naastenbest

Ons pand

Onze vestiging beschikt over twee ruimtes. De bestuurskamer is de 'basis' van onze buitenschoolse opvang. Ook mogen wij gebruik maken van een ruime kantine waar ook een podium is.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte is het meest bijzondere aan onze locatie. Wij beschikken over 3 voetbalvelden en 2 pannaveldjes. Er is dus veel ruimte om lekker te bewegen. Ook op de stoep naast het gebouw kunnen wij activiteiten organiseren. Op loopafstand zit een sporthal, die wij kunnen afhuren voor bijzondere activiteiten of als het een tijdje slecht weer is en we weinig naar buiten kunnen. Ook is het Wilheminapark op loopafstand. Hier zijn diverse speeltuintjes en een kinderboerderij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Eén van de pedagogisch medewerkers heeft een interne sportopleiding gevolgd.

Openingstijden

Geopend op dinsdag en donderdag.

In schoolweken:
di: 15:15 - 18:30 uur
do: 15:15 - 18:30 uur

Tijdens vakanties:
In de vakanties voegen we samen met de bso aan de Max de Bossustraat.
di: 07.30 - 18:30 uur
do: 07:30 - 18:30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Partou aan de J. van Wassenaerstraat zit in de bestuurskamer en kantine van voetbalvereniging Wilheminaboys. Dit is in de wijk Naastenbest. U kunt het terrein op via de hoofdingang aan de J. van Wassenaerstraat en via het zijpoortje aan de Prinses Beatrixlaan. Aan beide kanten is er voldoende parkeerplaats.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden