Wist u dat...

we veel buitenruimte hebben? 

Wij beschikken over veel buitenruimte: drie voetbalvelden en twee pannaveldjes. Hier spelen de kinderen dagelijks met veel plezier en worden ook vele activiteiten georganiseerd. Het geeft de kinderen een vrij gevoel, zoveel ruimte.

uw kind bij ons mag meebeslissen? 

Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden de activiteiten in overleg met de kinderen gepland. Op de groep hangt een activiteitenkalender. Hierop staan de activiteiten die er gedaan worden. Als kinderen ideeën hebben kunnen zij, samen met de pedagogisch medewerker, op de kalender kijken wanneer we die activiteit plannen.

kinderen ook meehelpen de activiteiten te organiseren? 

Wij proberen kinderen te betrekken bij het organiseren van activiteiten. Als er bijvoorbeeld alleen 'voetballen' op de kalender staat, vragen wij kinderen die op voetbal zitten een oefening voor te bereiden die de andere kinderen kunnen doen. Zo leren kinderen leiding te geven en kunnen ze van elkaar leren.

we veel verschillende activiteiten doen? 

Naast sport en spel is er ook volop ruimte voor andere dingen. Soms is het namelijk ook fijn om even iets anders te doen. Zo hebben wij een bouwhoek, voldoende knutselmateriaal, heel veel gezelschapspelletjes en strips en boeken om te lezen op de bank. Ook kunnen er op het podium shows worden gegeven en maken wij soms lekkere hapjes in de keuken.

we ook workshops organiseren? 

Naast de wekelijkse activiteiten bieden wij ook workshops aan. Dat wil zeggen dat 'professionals' van buitenaf een workshop komen geven. De workshops hebben voornamelijk een sportief karakter, maar ook andere soorten activiteiten komen aan bod. Voorbeelden van workshops zijn: schermen, skaten, voetbalskills, multimedia, judo, circus en striptekenen.

we in aparte groepen eten en drinken? 

Het eten en drinken doen wij in aparte groepen, 8- en 8+. Na het eten en drinken hebben wij een opendeurenbeleid. De kinderen kunnen zelf kiezen waar ze gaan spelen door middel van een kiessysteem. Op magneetborden hangen foto's van in welke ruimtes de kinderen mogen spelen en wat de activiteiten zijn. Zij hangen hun magneetje, met naam of foto, op waar zij willen gaan spelen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden