Mieke Evers

Partou kinderopvang Best

Welkom bij Partou aan de Vlinderhei!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Vlinderhei in Best. 


Wij bieden peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang

Voor- en na school vermaken kinderen zich uitstekend in ons speelparadijs. De aula van school is helemaal ingericht voor onze bso, met veel bewegingsruimte en uitdagende speelhoeken. Zo is er een eethoek, spelletjeshoek, fantasiehoek, bouw- en constructiehoek en een mooie trap voor het geven van theatervoorstellingen.

Voor de vier en vijfjarige kinderen hebben we een mooie ruimte na schooltijd in onze peuterspeelzaal. Hier kunnen de jongste kinderen na school even de rust vinden in een kleine groep van max 10 kinderen. Het speelgoed is uitgebreid en afgestemd op deze leeftijd zodat ook zij voldoende uitdaging vinden. 

Ook op onze buitenspeelplaats is er van alles te beleven: voetballen, klimmen, klauteren en andere spelletjes. Kinderen hebben er de ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten! Zowel in de schoolweken als tijdens in de schoolvakanties bieden we uitdagende workshops aan. In alle schoolvakanties ondernemen we allerlei leuke activiteiten en maken we uitstapjes.

Onze voorschoolse opvang (vso) bieden we aan op de locatie Vlinderhei 14 in basisschool
st. Antonius. Door de gunstige ligging naast andere basisscholen is uw kind snel heen en weer van school naar vso en weer terug. We hebben er een mooie ruimte tot onze beschikking waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Peuterspeelzaal

Op onze peuterspeelzaal in de Antoniusschool biedt Partou kinderopvang uw kind de mogelijkheid zich spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Binnen een veilige en liefdevolle omgeving kunnen kinderen zich ontwikkelen op het gebied van taal, rekenen, motorische en sociaal-emotionele vaardigheden zodat zij vol vertrouwen kunnen starten op de basisschool.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden