Onze opvang

De kinderen van Partou aan de Vlinderhei hebben een afwisselend dagprogramma. Een onderdeel daarvan past bij onze VVE-thema-activiteiten, zowel binnen als buiten. We werken met thema's van Uk en Puk. Deze zijn herkenbaar en gericht op de ontwikkeling van de kinderen. De kinderen maken vooral veel plezier en er zijn veel uitdagingen in het spel en speelgoed. Er zijn leuke speelhoekjes waar kinderen volop hun fantasie kunnen gebruiken. Iedere 6 weken staat een nieuw thema centraal.  Voorbeelden zijn ‘Dit ben ik', ‘Beroepen’ of ‘Sprookjes’.

Bekijk regelmatig onze Facebook-pagina. Daar vindt u alle leuke activiteiten in beeld: www.facebook.com/partouVlinderhei7

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Onze opvang heeft vier babygroepen van 0 tot 2 jaar en drie peutergroepen van 2 tot 4 jaar.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Thema's die passen bij de leeftijd van het kind. Veel muziek, bewegen en voorlezen.

Ons pand

We zitten in een heel licht pand met zachte kleuren. Het heeft lage ramen, zodat kinderen papa en mama uit kunnen zwaaien. Het pand is speciaal gebouwd voor kinderopvang. Door middel van schuine wanden, de indeling en leuke hoeken zien de groepen en gang er creatief uit.

Onze speelplaats

De tuin noemen we een belevingstuin. Kinderen zijn graag buiten omdat er uitdagingen zijn die passen bij de  ontwikkeling van de motoriek van de kinderen. Buiten vinden ze ook een fijn klimrek, fietsen, een huisje, bushokje en speelhuis. De pedagogisch medewerkers gaan graag met de bolderkar wandelen. We wandelen naar de kinderboerderij, de buitenschoolse opvang of brengen een bezoekje aan de basisschool waarmee we ook samenwerken. Op de speelweide in de buurt kunnen de kinderen zich fijn vermaken met een bal.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach. Vanuit de bibliotheek krijgen we regelmatig bezoek van een voorleesjuf en we hebben een opgeleide medewerkster die ‘beweegkriebels’ geeft.
Bijna alle medewerkers hebben de opleiding ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie’ gevolgd, zowel ‘Uk en Puk’ als ‘Startblokken’. Hiermee hebben we een doorgaande lijn met de basisschool.  De pedagogisch medewerkers zijn allemaal BHV-opgeleid. Veiligheid, hygiëne en gezelligheid vinden we belangrijk. Dit stralen we uit.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

U kunt op onze vestiging ook terecht voor vragen over gastouderopvang.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang tussen de basisscholen en in een hele kindvriendelijke buurt. U herkent ons aan ons bord op de gevel. De vestiging ligt vlak bij de ringweg. Door middel van deze doorgaande weg komt u snel bij de A2 en A 58 naar Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Er is voldoende parkeerruimte bij het pand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden