Onze opvang

De kinderen van Partou aan de Vlinderhei hebben een afwisselend dagprogramma. Voor de baby’s is dit 'Basic Spelen'. Voor de peuters  organiseren we VVE-thema-activiteiten, zowel binnen als buiten. We werken met VVE-programma “Startblokken”. De thema’s die we uitwerken zijn herkenbaar en gericht op de ontwikkeling van de kinderen van 0 tot 4 jaar. Iedere 6 weken staat een nieuw thema centraal. Voorbeelden zijn ‘Dit ben ik', ‘Beroepen’ of ‘Sprookjes’. VVE stimuleert de taalontwikkeling, sociale emotionele ontwikkeling en de motorische ontwikkeling van kinderen. 

De kinderen maken vooral veel plezier op onze locatie. Er zijn veel uitdagingen in het spel en speelgoed en in de leuke speelhoekjes waar kinderen volop hun fantasie kunnen gebruiken. 

Bekijk ook eens onze Facebook-pagina! Daar vindt u alle leuke activiteiten in beeld: www.facebook.com/partouVlinderhei7

Verder maken we bij Partou gebruik van online platform Mijn Kind. Via een app op uw telefoon kunt u dagelijks de belevenissen van uw kind volgen. Medewerkers maken foto's en typen verslagen over uw kind op onze opvang.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Onze opvang heeft 4 babygroepen van 0 tot 2 jaar en 3 peutergroepen van 2 tot 4 jaar.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Thema's die passen bij de leeftijd van het kind. Veel muziek, bewegen en voorlezen.

Ons pand

We zitten in een heel licht pand met zachte kleuren. Het heeft lage ramen, zodat kinderen papa en mama uit kunnen zwaaien. Het pand is speciaal gebouwd voor kinderopvang. Door middel van schuine wanden, de indeling en leuke hoeken zien de groepen en gang er creatief uit.

Onze speelplaats

De tuin noemen we een belevingstuin. Kinderen zijn graag buiten omdat er uitdagingen zijn die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling. Buiten vinden de kinderen een grote zandbak, een leuk klimrek, fietsen, een speelhuisje, bushokje en vooral uitdaging in de natuur. De pedagogisch medewerkers gaan graag met de kinderen in de bolderkar op pad in de omgeving van onze vestiging. We wandelen naar de kinderboerderij, spelen op  de speelweide in de buurt, spelen bij de buitenschoolse opvang of brengen een bezoekje aan de basisschool. Onze oudste kinderen brengen samen met de pedagogisch medewerker een bezoekje aan de school waar we intensief mee samenwerken.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde, warme en hartelijke pedagogisch medewerkers, met veel liefde voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een voorleescoach en een beweegkriebelcoach in huis. Vanuit de bibliotheek krijgen we regelmatig bezoek van een voorleesjuf. 

Alle medewerkers hebben de opleiding ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie’ gevolgd, zowel ‘Uk en Puk’ als ‘Startblokken’. Hiermee hebben we een doorgaande leerlijn met de basisschool.  De pedagogisch medewerkers zijn allemaal BHV-opgeleid. Veiligheid, hygiëne en gezelligheid vinden we belangrijk. Dit stralen we uit.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in een kindvriendelijke buurt. U herkent ons aan ons bord op de gevel. De vestiging ligt vlak bij de basisscholen in de wijk Heivelden. Nabij de ringweg. Door middel van deze doorgaande weg komt u snel bij de A2 en A 58 naar Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Er is voldoende parkeerruimte bij het pand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden