Wist u dat...

we een lekker licht pand hebben? 

We zitten in een pand met veel ramen, waardoor de kinderen ook buiten kunnen kijken. Er zijn veel lichte en zonnige vertrekken met mooie kleuren. Er is rust voor de baby’tjes, doordat we de babygroepen op de begane grond hebben en de peutergroepen op de eerste verdieping. 

we extra handen hebben door stagiairs? 

Partou Vlinderhei wordt ondersteund door stagiairs. Ze worden begeleid door een praktijkbegeleidster. Daarom hebben we een paar extra handen en zijn we minder tijd kwijt aan alle begeleiding.

we alle tijd hebben voor uw kind? 

Partou Vlinderhei heeft naast de schoonmaakdienst die 's avonds het pand schoonmaakt ook twee huishoudelijke medewerksters die overdag de was verzorgen, keukenkastjes en koelkasten schoonmaken, de boodschappen verzorgen en voeding naar de groepen brengen enz. Daardoor hoeven de pedagogische medewerksters niet uit de groepen voor deze klusjes. Alle tijd en aandacht gaat op deze manier naar de kinderen!

we in een kinderrijke buurt zitten? 

We zitten in een kinderrijke buurt. De doorlopende lijn naar school is bekend. De oudste peuters gaan bij de school die u gekozen heeft regelmatig kijken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden